От: Ремонт на ГНП BOSCH VP 44 и подобни
Какъв KL адаптор е удачно да се ползва за диагностиката на VP44- самоделка или фабричен? Питам, защото има доста схеми за реализиране във форумите, но вече ме домързява да проявявам конструкторки умения. Възможно ли е VAG com-a, който е KL адаптор да тества ГНП-то?
Какъв KL адаптор е удачно да се ползва за диагностиката на VP44- самоделка или фабричен? Питам, защото има доста схеми за реализиране във форумите, но вече ме домързява да проявявам конструкторки умения. Възможно ли е VAG com-a, който е KL адаптор да тества ГНП-то?
, и реши да действа. Щях да му спестя ходенето, качването и пак свалянето..... и сега качване на нова помпа втора ръка + разправии. За това се взимат пари за дигностика и ремонт от 250лв. А не колеги да мранкат " 3лв. транзистор" , ти ми искаш 250лв. Самоделките бяха ефтин вариянт преди 1-2г. и повече, тогава ремонта беше 1000лв. и нагоре. Но сега с колегите го правим в пъти по малко и възможноста ти сам да си я прецакал е голяма. Искаш да си я ремонтираш сам, лошо няма ама поне я диагностирайте може и проблема да не е само транзистор!!!!
. Примерно аз работя с морги и на мен ще ми гласуват доверие но колега изпаднал в този случай си е късмет какво взимаш. Особено ако помпата е седяла много време суха!
Коментар