Колеги , може ли някой да ми каже цени за транспорт от беверхавен (Германия )до софия за камион с 3 платформи за монстъри тракове. височина околу 2.80-3.00 м, а ако има препоръки за някои ще съм благодарен за помоща.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
търся транспорт за пикапи от Германия!
Свий
X
-
До: търся транспорт за пикапи от Германия!
Първоначално публикуван от 1.4 Преглед на мнениеОбщо тегло, дължина-обща или по отделно, ширина, и за кога?
с уважение !Последно редактирано от 4selenger; 02-12-08, 13:33.
Коментар
-
Колко е следата на гумите във външният им край. Мисли за вариант за наемане на един и половина прицепа. Така ще дойде най-ефтино. Има транспортни сайтова където можеш да си потърсиш свободни камиони, но трябва да имаш много точните размери защото се правят групажи. Теглото също е много важно. Успех."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Първоначално публикуван от 4selenger Преглед на мнение..... ами от следащата седмица , понеже чакам да престигат последните два за този месец, .........?
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнениеА какво стана с ония петте, дето ги чакаше от Америка....?
оо колега куздов, ти май не си ме забравил ха?
ще ти кажа колко са :
ех те са седем монстери колега ( виж снимките в предишните ми отговори ) два продавах на мои колеги в фирмата , а първите три вече са тук както споменах погоре чакам да ги дърпам на сам, другите два още пътуват защото са били от калифорния , и маршрута е логично по-бавен .
скоро ще пусна и тема за продажбата им тук в форума.
както споменах преди това не ми е основният бизнес, просто е хоби , и го пробвах когато долара беше евтин .
а ти вместо да ми предлагаш помощ ме базикаш. !
иначе радвам се за твоето вклучване колега .Последно редактирано от 4selenger; 03-12-08, 01:32.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнениеЛеле, убих та!
Изхарчих парите, защото помислих работата за небъдна.
А ти взе че ги докара.
Голям юнак си !
Все пак ще помисля по въпроса.
Бравос !!абе ти ми даде заявка индиректна и си викам ето ники е кандидат копувач, и увеличих бройката , а ти взе да ги изхарчиш денгите бре
, ама айде нали си мой човек , ако хареса нещо и ти допада монстерчето и като ценаи и като модел , виж лизинг или нещо подобно де , все ще ти измислят нещо .
Последно редактирано от 4selenger; 03-12-08, 16:11.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнениеДай да ги видим тез камиони, пусни една две снимки!!"...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
хахаха,ама то яворчо е видял най много от нас наистина и си има много готин монстер, просто му е любопитно, все пък дали държи за сега N1
, и иска да види дали ще испусне високото стъпало
( това в кръга на шегата разбира се ), все пък на вкуса брат няма , някои може и да ги хареса , на други не, но най гадното нещо в тази работа е отвратителното дълго чакане докато уредиш дата за транспорт .
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеТи па да не си виждал....Последно редактирано от 4selenger; 03-12-08, 19:00.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнениеДай да ги видим тез камиони, пусни една две снимки!!Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
-
Първоначално публикуван от 4selenger Преглед на мнениеКолеги , може ли някой да ми каже цени за транспорт от беверхавен (Германия )до софия за камион с 3 платформи за монстъри тракове. височина околу 2.80-3.00 м, а ако има препоръки за някои ще съм благодарен за помоща..
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар