ако може един списък. благодаря предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
кои джипове са парттайм и кои фултайм?
Свий
X
-
До: кои джипове са парттайм и кои фултайм?
Първоначално публикуван от sandetoludiq Преглед на мнениеако може един списък. благодаря предварителноНи шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
-
Тези които имат централен диференциал са фул-тайм.
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=24563LZ5ZI qth HASKOVO
Pajero II GLS 3000 V6
Коментар
-
Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеНямаш време да четеш?
Коментар
-
Първоначално публикуван от sandetoludiq Преглед на мнениеда прочета целият форум ли?
Има един бутон ееей там горе в дясно... пише търсене.. значи да го натиснеш и след това да напишеш кво ти трябва...Последно редактирано от Kalinkata; 20-11-08, 20:52.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sandetoludiq Преглед на мнениеда прочета целият форум ли?Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от sandetoludiq Преглед на мнениеда прочета целият форум ли?
- къв джип да си взема...,
- този става ли за...,
- мнение относно това.....,
- мнението Ви за тази.... ?
.... прочети и това ТУК.Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
-
То и без това повечето теми дето ще намериш са ползвай търсачката
Според мен няма нищо лошо да се направи един списък (досега такъв не съм виждал). Аз лично не съм достатъчно компетентен, за да го направя, но някой ако има желание, ще му бъда благодарен (както и много други предполагам).
Коментар
-
Първоначално публикуван от ifchon Преглед на мнениеТо и без това повечето теми дето ще намериш са ползвай търсачката
Според мен няма нищо лошо да се направи един списък (досега такъв не съм виждал). Аз лично не съм достатъчно компетентен, за да го направя, но някой ако има желание, ще му бъда благодарен (както и много други предполагам).
Човека е дал линк, в тази тема:
Първоначално публикуван от ivan4o Преглед на мнениеТези които имат централен диференциал са фул-тайм.
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=24563
Коментар
-
Тази тема, която е дал съм я чел и преди и сега я прочетох, хубава е и има какво да се прочете от нея.
Но това значи ли, че ако някой има желание, не трябва да се заеме със задачата да ги напише систематизирано и подредено, за да може всеки бързо да се ориентира
Аз мога да се опитам да направя такъв списък, но съм твърде слабо запознат с доста от моделите (особено тойотките и хилядите им разновидности, а те са не малка част)..
Коментар
-
Първоначално публикуван от ifchon Преглед на мнениеТази тема, която е дал съм я чел и преди и сега я прочетох, хубава е и има какво да се прочете от нея.
Но това значи ли, че ако някой има желание, не трябва да се заеме със задачата да ги напише систематизирано и подредено, за да може всеки бързо да се ориентира
Аз мога да се опитам да направя такъв списък, но съм твърде слабо запознат с доста от моделите (особено тойотките и хилядите им разновидности, а те са не малка част)..
Коментар
-
Fulltime, като правя уточние, че full-time в случая значи наличие на междуосев диференциал:
- Jeep Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, 249/ 249 OD (все пак Пламен да потвърди)
- Mitsubishi L200, Pajero със Super select раздатка.
- Toyota 4runner след 96г.. Land Cruiser 80-та серия (има и part-time), 90, 95, 100, 105 (105 има и part-time), 120, 200 серии
- Всички Land Rover-и от 1982г. насам - Defender, Discovery, Range Rover, Range Rover Sport (не съм сигурен, не го познавам, Лазаре?)
- ЛАДА НИВА
- G-Class 463
- H1 (?)
Нямам преетенции за изчерпателност, но тези са най-известните.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар