Обява

Свий
Няма добавени обяви.

и аз вече с грант чироки и с проблеми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• и аз вече с грант чироки и с проблеми

здравеите на всички преди 2 дена си купих грант чироки 93г бензин с газова всички екстри според мен на изгодна цена но и с доста забелешки на първо време 1 преден и 1 заден амортисюр - амортисюр на кормилните щанги -не включва 4по4 бавни -не работи датчика за температурата на таблото и други вече незначителни кусури Това ми е първи джип не съм наясно с много работи чета с интерес форома ви не съм паралия но съм голям мераклия ако можета да помагате ще бъда много благодарен Пример за амортисюр на кормилните щанги ми искат 150 лв без труда-реалнолие питам защото има цени и цени аз живея в ШУМЕН даите и акъл за амортисюри БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Това се казва демпфер на кормилната щанга. 150 лева е смислена цена. От коя фирма е?
    На термометъра първо му виж жицата, после датчика, най-накрая тръскай показометъра.

Коментар

честито и със здраве

цената за демфера е добра, амотрисьорите са на подобни цени. от всички проблеми само това, че не вкл. бавни е проблем. провери дали правиш всечко както трябва, лоста се бута леко в страни и зада стане работата колата трябва да е спряла напълно. ако наистина не включва виж първо шифтера, той се регулира, ако някой го е пипал може да е от това, ако не е, значи раздатката долу и ремонт. имай предвид, че тя работи с масло за автоматици
      drive alive

Коментар

честито и със здраве. проблемите тепърва предстоят
        Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
        http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
        http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Честито и от мен! Дано само да те радва!

Ако си закупиш кормилния демпфер (или просто кормилен амортисьор) от официалния вносител, ще спестиш 20 лева.

Лошото е че може да се наложи да чакаш 10 дни доставка.

Коментар

Здравей колега. Аз имам Гранд Чероки и сигурно ще мога да ти помогна със съвет поне. Понижаващата предавка на раздатката се включва само ако колата е спряла а селектора на скоростите е на "N" - неутрална, в противен случай се блокира. Пусни едно лично съобщение и ако искаш се впиши в неформалния клуб на собственниците на американски автомобили.
            И последно, цените при официалния вносител хапят, седем пъти мисли преди да си купиш нещо от тях.
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

О да - повечето неща там струват неоправдано скъпо, но си заслужава да се попита - поне да се ориентира човек в цените. Понякога, макар и мнооооого рядко, някой резервни части са на по-ниска цена.

Коментар

Ти си герой! Аз такова нещо не съм виждал никога. Кажи ако знаеш кое е това, да не се набутваме.
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

колега, грешиш, аз пазарувам от балкан стар доста често, причината частите там да са на добри цени е че другите магазини купуват от тях. нещата, които са по - евтини на други места не са оригинални и произхода им е неясен

ако идеята е да се пестят пари, първо ходи там, после в другите магазини

това, че частие при офицелания вносител са по - скъпи не важи за американските коли примерно курмилната кутия, която си купих от там тази седмица е с 100$ по - евтина от същатата доставена от САЩ
                  drive alive

Коментар

На мен ми харесва цена за стоманена (не лята джанта) 15" от 470 лева... Просто без коментар. А що се касае доставка от САЩ, то и от там от много места може да си доставиш. Давам ти гаранция че може да ти я намерим и доста по-тънко, но парите са си твои в края на краищата. До сега много неща съм търсил да купя от там - цените не са високи - те са абсурдни. Тези хора не са наясно с това какво говорят понякога....като суми говорим. Но докато има хора като теб, които си пазаруват от тях, те ще си държат цени - друго си е да ги бойкотираме...

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                      Ти си герой! Аз такова нещо не съм виждал никога. Кажи ако знаеш кое е това, да не се набутваме.
                      По-горе дадох пример с кормилния амортисьор, който там е с 20 лв по-евтин от обявената на човека цена. Все пак има разлика, макар и минимална.
                      Естествено, че алтернативи от локалния пазар винаги има. Всеки преценява за себе си кое от къде да закупи.

Коментар

Чакай сега, той може да си е намерил кормилен демпфер от Ранчо например? Тогава пак е доста по-евтин

Коментар

благодаря за съдеиствието ДЖИПА е аутоматик днес установих че перката на двигателя е постояно зацепена-фаталнолие искат ми към 400 лв

Коментар

Точно така, гранд с ръчни скорости е голяма рядкост, пък и не е оптималния вариант. Перката е със силиконов съединител, тя си се върти постоянно, но когато загрее по-силно, иначе не е върдо зацепена... Не е толкова страшно, малко по-бавно ще загрява и трябва да внимаваш през водни прегради като минаваш.
                            Виж си личните съобщения.

Коментар

Съветвам всички собственици на американски автомобили преди да закупят каквато и да е част за колите си да проверяват цената в е-бей! Обикновенно там са в пъти по-евтини. Качеството също е много добро, защото всеки търговец има рейтинг които се определя от купувачите. Ако стоката му е некачествена, рейтинга му е нисък и никой не купува от него. Доставката става с въздушна поща за около седмица. Пробвано е и работи идеално! Ето и пример - амортисьори за моя пикап в Скорпион - 115лв. маслени, Е-бей - HEAVY-DUTY газови, 19.95$ !!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X