Здравейте колеги  Имали някой информация относно Адреси и Интернетсайтове за  нови и втора употреба /авто морги/ части за Японски джипове във Гърция
Имали някой информация относно Адреси и Интернетсайтове за  нови и втора употреба /авто морги/ части за Японски джипове във Гърция
Благодаря предварително 

Имали някой информация относно Адреси и Интернетсайтове за  нови и втора употреба /авто морги/ части за Японски джипове във Гърция
Благодаря предварително

Адреси и Интернет сайтове за части за Японски джипове във Гърция

Адреси и Интернет сайтове за части за Японски джипове във Гърция

но като не мога да намеря  части тук в БГ
но като не мога да намеря  части тук в БГ  най близката държава където ги има тези части за Митсубиши L200  е  Гърция.
най близката държава където ги има тези части за Митсубиши L200  е  Гърция.

/ в Гърция са популярни Японските пикапи и джипки. Та това нещо ме кара да мисля, че при добро проучване ще се намират части на добри цени за японски 4х4 в Гърция. Уточнявам все пак, че не знам какви са цените на повечето японски марки в България. Имам лични впечатления от Паджеро от преди 10тина години, като частите тогава в България бяха безумни.
/ в Гърция са популярни Японските пикапи и джипки. Та това нещо ме кара да мисля, че при добро проучване ще се намират части на добри цени за японски 4х4 в Гърция. Уточнявам все пак, че не знам какви са цените на повечето японски марки в България. Имам лични впечатления от Паджеро от преди 10тина години, като частите тогава в България бяха безумни.

Коментар