Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Странник

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Странник

Това е толкова шашаво, че не знаех къде да го сложа в 4Х4, в 8Х8 или при верижните машини въпреки че е колесно. Вижте и се кефете - машината е свирепа... Само отново ми е тъжно заради малкия двигател... http://www.autoreview.ru/new_site/ye...vezdehod/1.htm
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Re: Странник

Първоначално публикуван от quadra
    Това е толкова шашаво, че не знаех къде да го сложа в 4Х4, в 8Х8 или при верижните машини въпреки че е колесно. Вижте и се кефете - машината е свирепа... Само отново ми е тъжно заради малкия двигател... http://www.autoreview.ru/new_site/ye...vezdehod/1.htm
    Тук гумите са по две на ос... когато са по три, като триъгълник, тогава става готино... има подобни разработки поне от 20 години... когато са под формата на триъгълник, става полу-крачещо)))
    Стефан сигурно знае къде има снимки на такива)
    БЕЗДРУМ-Но тълкувайки българския език, безпътието по-скоро е унило състояние на духа, когато просто се чудши какво да направиш в кофти
    (това е българска дума) ситуация (която пък не е българска дума).

Коментар

Навремето имах една играчка - модел на Луноход -1, тя имаше абсолютно същото задвижване като този Странник. Знам я и системата с трите колела под 120 градуса, даже има такива колички за транспотиране на съндъци, но тази машина май е една от малкото работещи.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X