Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Диагностика на бензинов инжекцион в София?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Диагностика на бензинов инжекцион в София?

Здравейте,

Ще ми бъде от полза някой жокер за читав диагностик на бензинови двигатели в София. Джипката е 4Runner с 22RE двигателя (2.4 л. инжекцион).

Все не мога да открия сервиз, където да й регулират клапаните и работата на двигателя като хората. До момента й се пробваха два сервиза. След първия (смяна свещи, почистване на дюзи, реглаж на клапани) двигателят утихна и работеше много приятно и гладко, но палеше със зор, от 2-3 завъртания. След втория сервиз, където й сменяха ангренажната верига, клапаните пак се разтропаха, почна да пали от раз, но на празни обороти тресе като лош дизел и като че ли разходът се качи малко.

И в двата сервиза повече не ми се слушат монолози на тема "ами то всичко си е наред", "какво искаш от стара кола" и т.н.. Ако някой има идея за диагностик-мераклия, ще съм много благодарен.

Поздрави:

Борис
    Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

До: Диагностика на бензинов инжекцион в София?

Като намериш - пусни един пост с ГЛАВНИ букви. До тук с мойта най-добре се справиха от ЮВЕ на симеоновско шосе.
    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
    0888 315 794
    LZ1UPI
    A1 (Rh+)

Коментар

Мерси, колега,

Може да се пробвам при тях - макар че ми се падат точно на отсрещния край на града, а с времето положението е повече от зле напоследък...

С инжекционите съм го окъсал, но за карбуратори мога да препоръчам добро място - със смазващото име "Златен Меркурий". "Козлодуй" 88, тел. 931.10.75. Мястото е съвсем невзрачно гаражче с малък дюкян до него, но агентите са много добри. Ходил съм при тях от 15 години със всякакви трошки, и досега почти не е имало случай да се връщам с рекламация. Само дето са твърдо специализирани по карбураторите и на инжекциони не посягат.

NB: Работят само с предварително записване и с капаро от 10-20 лева - не помня точно колко беше.
      Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

За съжаление хавата със специалисти по япоските инжекциони е много зле. Мойто дайхацу го карах 2 пъти, и го гледат като теле в железница, и ми говорят пълни глупости, но за сметка на това го правят доста убедително, особено ако насреща им е неразбиращ човек.

Отказах се.

Най-накрая четох, четох, и вече и знам и кътните зъбки. Полезно е, дори и да не си я правиш ти, защото много бързо разбираш човека насреща що за неграмотник е. Читавите са кът.

Ако намериш, докладвай. Ще е полезно на много хора.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Опитай в сервиза на Дунев. Телефона е 02/ 9713145.
          Успех.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X