Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стари катализатори - изкупуват ли ги?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Стари катализатори - изкупуват ли ги?

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
    Този няма платина. Предполагам за това е такава цената
    Ъ??!?!?!?! Сигурен ли си че не те баламосват?

Ако нямаше платина, цената щеше да е 0 (нула), май.

Иначе номера с отварянето и изкормването е добър, ако ти се занимава. После ще си имаш готово гърне за зор заман.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

Иначе номера с отварянето и изкормването е добър, ако ти се занимава. После ще си имаш готово гърне за зор заман.
      Е да това е вариант. Просто ще си го оставя за резерва
      Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
        Този няма платина. Предполагам за това е такава цената
        Ако няма платина,никой няма да го иска !

Коментар

Не го отваряи и изтърбушвай че ще се отчаеш от двигателя колко шумен може да бъде
          Катализатора е телен с шишове,няма платина,за тази цена си го даваи,не се замисляй

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
            Не го отваряи и изтърбушвай че ще се отчаеш от двигателя колко шумен може да бъде
            Катализатора е телен с шишове,няма платина,за тази цена си го даваи,не се замисляй
            Ама той го е сменил, до колкото разбрах. Тоя е откачен вече, и се чуди какво да го прави.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Да свален е. На негово място има гърне. Запален двигателят не се чува
              Светът на Владо

Коментар

има два модела катализатори единия е керамичен който се купува а другия е метален керамичния вървеше около 150 лева преди година а сега 30 лв Не ги сваляйте ,ако е запушен задължително на негово място обезшумително гърне.
                0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Аз също исках да си го махам моя(на предишната кола),ама един приятел ме разубеди като ми каза че от тази година или от следващата ще вкарват закон,за това че всяка кола задължително трябва да има катализатор.Може да не е така,ама ти по-добре си го запази,за всеки случай.
                  [SIZE=4][COLOR=black][SIGPIC][/SIGPIC]БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от Captain Jack Sparrow Преглед на мнение
                    Аз също исках да си го махам моя(на предишната кола),ама един приятел ме разубеди като ми каза че от тази година или от следващата ще вкарват закон,за това че всяка кола задължително трябва да има катализатор.Може да не е така,ама ти по-добре си го запази,за всеки случай.
                    Колеги,от сигурен источник(депотат) знам,че и у нас скоро ще затегнат положението и няма да можем да караме без катализатор.На прегледа ще го проверяват и ще слагат стикер на стъклото ,че автомобила не испуска вредни емисии.
                    Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Първоначално публикуван от drjanton Преглед на мнение
                      Колеги,от сигурен источник(депотат) знам,че и у нас скоро ще затегнат положението и няма да можем да караме без катализатор.На прегледа ще го проверяват и ще слагат стикер на стъклото ,че автомобила не испуска вредни емисии.
                      пропускаш, че това ще напишат в закона. А дали реално се спазва, никой няма да си мръдне пръста да проверява.

Топлата вода е измислена отдавна - случайни проверки по улиците. Така и въпросния шофьор ще отнесе наказание, а и тоя, дето му е дал стикера за преглед и е писал че всичко е наред - също.

Какъв процент от возилата по илиците в момента са в техническа изправност, като изключим тия на под 5 години, според теб? И по 25 пъти да ни задължат да ходим на преглед, положението няма да се промени, докато не започнат да правят изненадващи проверки. Точно за 5-6 месеца, половината димящи таралясници, дето сега ни тровят, ще бъдат спряни от движение, и нокой няма да помисли да ги минава на преглед, ако е наясно че от това ще има преки последици за него.

Коментар

Добре де ами като е задръстен катализатора за какво да го пазиме? А иначе в момента съм чул че върви на колограм около 60-80 лева в смисъл само вътрешната пита метало керамиката демек трябва да се разреже и да се изкорми вътрешноста и според това колко тежи толкова ти плащат.А иначе вътре в нея има доколкото аз знам около 21 елемента не е само платина има и мед,сребро,злато. и т. н но се отделя в специална баро-камера.
                        Добре е човек да има и в пъкала приятели.:)

Коментар

аээ дадох един от бмв 320 эа 75лв но сигорное бил по голям от твоя эадае на такава цена твоя пораспитаи хубаво и тогова даваи

Коментар

Преди около половин година махнах моя на колата - Астра G и го издадох на вторични суровини за 100лв/кг, но вземат само вътрешността.
                            Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
                            Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

НЕ ги свалайте ,ако не сте сигорни че са запушени ,когато се запуши първо колата не върви и гърнетата много греят ,като го свалите ако погледнето през ного към слънцето и свети значи не е запушен.
                              0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Ако ми кажеш тук как ше видиш слънцето

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X