Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От къде може да си сваля Таблица за вида и количеството на масла

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От къде може да си сваля Таблица за вида и количеството на масла

От къде може да си сваля Таблица за вида и количеството на масла за различните марки автомобили Като тези които ги има в магазините и в сервизите кадето показва какво масло да сложиш на двигателя на дифа и скоростите и какво количество му е необходимоТа дали има във някакъв формат и от къде евентуално може да се дръпне или някой ако има да ми изпрати
    Благодаря предварително

До: От къде може да си сваля Таблица за вида и количеството на масла

Здравей Жоро,
    таблица не знам от къде можеш да намериш, но пробвай в този сайт - като си избереш автомобила, ти дава какъв вид масла са препоръчителни и какво е необходимото количество. След това можеш да си го принтнеш. Неудобството е, че ти препоръчва само една марка масло, но мисля, че по спецификацията ще се ориентираш и за всички останали.
    http://lubricantadvisor.valvolineeurope.com/select.asp
    http://www.nakladkibg.com
    накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

www.kroonoil.com засега е най точна.Аз ползвам масло Xenum. www.xenum.be и съм много доволен от него

Коментар

Има доста каталози колега,но не са много точни.Аз лично съм патил точно от такава НЕточна информация,затова си питам винаги

Коментар

Иначе ако те интересува нещо конкретно мога да проверя и да ти дам инфо

Коментар

Прав си ,но засега по точна и с повече модели коли не съм попадал.Не го продавам това масло .Руди 96 от лозен го внася ,на моя кола не съм слагал и не мога да коментирам качество.Аз съм си патил от менте Кастрол.И от тогава знам маслото само директно от вносителя и то ако го познавам или от чужбина.
            Страната на ментето сорри.

Коментар

Благодаря на всички за бързите отговори

Коментар

Такава таблица можеш да вземеш от фирма ,която внася и продава масла а ако не и от някой сервиз ако имаш познат.
                0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

За к-вото може да послужи, но за вида.... по-добре питайте някой.
                  Да препоръчват за Рено Клио 94 година да се сипва 5W-40 ... Как го мислят това?

Лека...

Коментар

Пробваи на този адрес http://www.olyslager-lubricants.nl/LiquiMoly/ има за всички видове МПСта

Коментар

Това е саит от които може да се провери колко масло трябва да се сипе в двигател скорости и т.н
                      Маслата са с марката ШЕЛ за сега нямам оплаквания от тях
                      http://www.shell.com/home/page/ru-ru...lubematch.html

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X