Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.". Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Моите ги получих от Stuntman_Mike(благодарности, Сашо)
Бих Ви пратил от моите, колега, но както виждате - са с "никнем-а" ми.
Ако някой има такъв без име, моля да предостави един на колегата.
ПП. Колега fanfanetko,ако имате желание да дойдете на събора в Белоградчик на 6 и 7-ми септември (Подробности и записвания), вероятно там ще има кой да Ви даде стикер.
Поздрави.
Прикачени файлове
Последно редактирано от nickbochev; 05-08-08, 22:16.
Причина: корекция на наименованието (среща - събор) ;-)
искам и аз стикер !!! да не си фалщифицирам !)))))))
а какво стана с ключодържателите.?))
понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
Honda Shadow VLX 600 - 1999
FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6
Влади,
по въпроса за ключодържателите се изписа доста (Ключодържатели с логото на форума), и в крайна сметка, май само 10-15 човека са си поръчали. Аз си поръчах първите два (единия съм го дал на колегата Argo като мостра, нищо че е с ник-а ми, така че имам у мен само един).
Живот и здраве, като дойдем на море другата седмица (Созопол), ще ти се обадя непременно да се видим и тогава ще ти покажа "на живо" как изглеждат ключодържателите.
Влади,
по въпроса за ключодържателите се изписа доста (Ключодържатели с логото на форума), и в крайна сметка, май само 10-15 човека са си поръчали. Аз си поръчах първите два (единия съм го дал на колегата Argo като мостра, нищо че е с ник-а ми, така че имам у мен само един).
Живот и здраве, като дойдем на море другата седмица (Созопол), ще ти се обадя непременно да се видим и тогава ще ти покажа "на живо" как изглеждат ключодържателите.
ок очаквам !
понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
Honda Shadow VLX 600 - 1999
FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6
Колеги, в препратката в тази тема ще намерите информация как да поръчате стикери. Съжалявам ако се налага да почакате, но стикерите се правят на листове от метър на метър - разбирате, че не мога (и нямам никакво желание да го правя) да пускам заявка по заявка за по 2-3 стикера, още повече, че аз не се занимава с това - правя го в свободното си време и го правя изцяло от добра воля. И тъй като започва да ми отнема твърде много време - най вече да обяснявам защо стават толкова бавно стикерите (време, което няма) след партидата за Септември, която подготвям, вече заявки няма да приемам и няма да се занимавам повече с това. Всеки от Вас би могъл да отиде в първата срещната рекламна агенция и да си ги поръча - сроковете ще са далеч по-кратки, цените също.
В темата за това как да се познаваме на пътя ясно съм се опитал да опиша как можете да си поръчате стикери. Опитал съм се да отговоря на всеки с по две-три думи кога ще са готови стикерите и съжалявам ако някой е останал разочарован.
Коментар