Добре, явно всички тук притежаваме по-малко или по-проходими машини......но колко мощни? Ето ви задачка закачка - колко от вас /освен quadra/ могат да преместят СТРАНИЧНО Мерцедес 123 Д с изпуснали гуми. Бутане или дърпане вие избирате!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мощност и въртящ момент на вашите 4х4 ?
Свий
X
-
Дори и 1.9D
Ти сега какво, много ясно че се подкрепяме, ама да съм казал нещо против G-класата?Казах всеки който е по-тежък от товара ще го изтегли, демултипликаторите са за това
Виж някое Самурайче (да ме прощава Миро) ще види зор...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
аз съм 2,5 и ако не е лед,сняг и черно.опаковайте го и утре го изтеглям.или има уловка някаква?на мен ми се струва елементарно за повечето автомобили във форума.В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Коментар
-
А, не съм с най-големия май...или поне не съм останал с такова впечатление... Пък и той не е високофорсиран, има и по-мощни...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Нещо този тест никак не го разбрах? Нито пък забелязвам нещо общо между мощността и въртящия момент и преместването на Мерцедеса!
Ако въобще може да има обективен параметър трябва да се гледат реално приложена мощност и съответно въртящ момент на КОЛЕЛОТО... Които пък зависят от преводно отношение на трансмисията и т.н....
Коментар
-
Да не го сметни quadra за заяждане ,ама невинаги е удачно да сложиш знак за равенство там където ти си сложил.А и темата подсказва ,че търсим и въртящ момент ,не само мощност.Иначе във всяко ТКЗС ,ще се намери трактор с много мощност и .........ще дръпнем 123-ката.B+
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yordan KolevЗалагам пара че ще го преместя с голфВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Ами най-вероятно...Тази Тойота трябва да може да го изскубе от гумите този мерджанВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар