Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко ви харчи вашият 4х4?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Колко ви харчи вашият 4х4?

Колега извънградското не е ли повечко за тази скорост? Аз доста се интересувам точно от такава витара като твоята и на няколко места срещам разхода който си писал ,но за магистрално 130+км
    Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
    Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

Първоначално публикуван от Juiced Преглед на мнение
      Колега извънградското не е ли повечко за тази скорост? Аз доста се интересувам точно от такава витара като твоята и на няколко места срещам разхода който си писал ,но за магистрално 130+км
      Ами толкова показва на една и съща бензиностанция пълен-пълен,кво да направя Като ги слушам 5 горяла 5,5/100....глупости на търкалца
      jeep CHEROOKEE KJ 2,4 147kс.

Коментар

Lada Niva 1.7 карбуратор - 60% извънградско/20%градско/20%гора - 13/100 газ.

Коментар

Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD
          Извънградско - 10 - 11л./100 км.;
          Градско - 12,5 - 13,6 л./100 км.

Извинявам се за офтопика, ама не ви ли дразни поне малко окото заглавието?
          "Колко ви харчи вашият 4х4" ...
          РенеГАД
          VW Golf V Variant 1.9 TDI
          Honda HR-V 1.6i 4WD
          "Of all the things I've lost I miss my mind the most."

Коментар

оппс
            Последно редактирано от Emil_PB; 13-11-15, 18:46.
            0+

Коментар

BMW X3, 2,5i 12 ст./км (на газ)
              0+

Коментар

ТЛК-то 18-22,Х-3ката 14-20 LPG.
                Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
                Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
                Враца

Коментар

Джипа вече гори 6,2..6,3/100 дизел от 8-8,2извън градско (само преди 10на дни) благодарение на тази добавка "Бардал" Заредих до гърловината изминах 100км и след това пак до горе (това 2 пъти)...направо не повярвах да има чак такава разлика.Карал съм мн дизелови коли до сега но никога не бях слагал каквато и да е добавка.Сега вече се уверих и няма да пропусна при всяко едно зареждане.На 30л се налива по една капачка(лято) и по две през зимата.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2015-11-12_084923.jpg
Прегледи:1
Размер:67.3 КБ
ID:5691003
                  Последно редактирано от Vankala; 15-11-15, 08:32. Причина: ПП Не съм вдигал повече от 100км/h

Коментар

Първоначално публикуван от ПОПЕТО Преглед на мнение
                    Джипа вече гори 6,2..6,3/100 дизел
                    Колега този мотор на Пежо не си ли гори толкова и без добавката при спокойно каране до 100 км/ч? Поне така пишат по брошурките?!
                    Honda XL600LM, 1987
                    Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
                    Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003

Коментар

Първоначално публикуван от Edo Преглед на мнение
                      Колега този мотор на Пежо не си ли гори толкова и без добавката при спокойно каране до 100 км/ч? Поне така пишат по брошурките?!
                      Не Колега,
                      Засичах го многократно,но все едно и също между 8 и 8,5 при спокойно каране 90-100. Сега обаче е различно. Малко скъпичка е добавката,но си плаща пък и сега върви много по добре.

Коментар

Митсубиши Л200 2004г 2,5Д 116кс: Извънградско с 90-100км 10 литра, градско ~13 литра.

Коментар

От няколко месеца карам РЕКСТЪН произв.2008г. Трябва да ви кажа, че съм очарована. Доста коли сме сменили, но като тази просто не съм карала до сега. Страшно устойчива, безшумна, много меко вози, бързо набира, автоматичната скоростна кутия е мечта за една блондинка! Мога да кажа, че едната ръка и единият ми крак са излишни. Разходът на гориво е 8,4 извънградско и около 10 литра градско дизел, което за размерите и тонажа на колата, според мен е съвсем нормално! Сега предстои да я тествам при зимни условия! Надявам се да се представи подобаващо и да се похваля след това. Нещо съществено може и да съм пропуснала да кажа, моля ме извините!

Коментар

Ами да колежке Рекстъните определено са добри.Моят е старият от 2003 година с 2.9 мотор.Повечето колеги ги оплюват,а повечето от тях не са се качвали в тях камоли да ги карат.Да моят е малко тромав при тръгване,но иначе е перфектен.Евтин за обсужване и градско с нормално каране гори около 13 нафта,извънградско около 8,8,5.Определено са добри джипки.Твоят е новият и определено е доста по-добър.Незнам какво не им харесват,това са доста добри джипове.
                            SsangYong Kyron 2.7 xdi 163 hp,Automatic 5G tronic transmission with DPF 2008 година /

Коментар

Крайслер Вояджер 3.3 автомат 4х4 16 -18л газ.....
                              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

БМВ Х5 3 литра дизел -184 л.с.
                                Градски цикъл 11.4 литра на 100 км
                                Извън града 8.4 литра на 100 км

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X