Обява

Свий
Няма добавени обяви.

забраняват незаводските газови и метанови уредби

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: забраняват незаводските газови и метанови уредби

Всичките публикации на тази тема са много мътни. Никъде не е упомената точната директива, а и все си мисля, че такава промяна ще доведе до по-голяма гласност.

А иначе, определено е нужно някакво регламентиране на бизнеса с АГУ-та. Прегледите на АГУ са само фиктивни, а монтажа на самите уредби е ужасно некачествен.
    Аз наскоро се подпалих заради смотани газаджии пред басейна Спартак...добре че пожарогасителя проработи. След това си играх няколко часа, за да оправя бозите, които газаджиите бяха натворили.
    Затова съм твърдо за монтирането на АГУ-та само в лицензирани сервизи от оторизирани дилъри.

Коментар

Едва ли точно това правителство би се решило да предприеме такава стъпка и да удари яко джоба на 80% от българите особено в година когато има парламентарни избори и без такива мерки популярноста на тройната коалиция е практически нулева . Лобито на производителите и вносителите на горива е много силно и няма да позволи това да се случи защото ни продават един производствен отпадък (пропан бутан) на бая солени цени . Освен това ако целия авто парк милата ни родина със средна възраст 15 години изведнъж заработи само на бензин замърсяването на въздуха вголемите градове ще скочи с пъти.
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Всъщност от всички лобита най-силното лоби е това на застрахователните компании. Заради тяхната лапаница не се въвеждат никакви, ама никакви рестрикции - нито за пределна възраст на таралясниците, нито за ограничения за влизане в центъра на големите градове, както е навсякъде по Европата, заради застрахователите е въведен и задължителното ползване на колан (за да не изплащат застраховки злополука и живот)... Заради застрахователите е целия хаос в движението, включително премахването от шофьорските курсове на полигона, съкращаването на времето за обучение и изобщо генериране на шофьори-полуфабрикати само и само като се сдобият с кетап да си купят кола, а оттам и да има редовни застраховки. Както и умишленото задържане на реформата в КАТ, както и производството на чувство на безнаказаност - единствените заинтересовани са застрахователите колкото и на пръв поглед да нямат допирни точки.
        Изобщо която и да е рестрикция, даже рестрикцийка ще доведе до най-малкото неползване на част от автомобилния парк и оттам намаляване на плащането на застраховки и винетки.
        Извод - скоро няма да има рестрикции за ползващите газ.
        Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Дойде 2009 година, а аз не съм чул нищо повече по въпроса със забраната на не-заводските АГУ. Някой да има прясна информация по въпроса?
          Питам, защото съм на кръстопътя за поставяне на АГУ, да не стане - днес сложи, утре махни

Коментар

Първоначално публикуван от lantov Преглед на мнение
            ... да не стане - днес сложи, утре махни

Слагай смело. Нищо не се е чуло, малко вероятно е да стане. И да решат нещо, докато го приведат в действие, ще си изплатил и слагането, и махането.

Коментар

Няма да ги забраняват. Това се чува от парламент и евро комисии.
              Ако не свършва добре, значи не е свършило!
              0888 315 794
              LZ1UPI
              A1 (Rh+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X