След като отдавна само чета, най-после се регистрирах и сметнах, че тази тема е мястото за запознаване Така че - приятно ми е! Не е джипка, но за зла нейна участ, ползващите я обичат да се врат в гората и все ги влече да свърнат от "националната пътна мрежа"... пък и както някой беше казал, най-важен е просветът между ушите И така, барабар Петко с мъжете - Subaru Legacy 1.8, комби, малко повдигнато. Другите "доработки" са във формата на надрана боя и изкривени ламарини
...здравейте колеги,нека Ви представя и моята вече джипка!От снощи съм собственик на тази красавица.Днес имаше тест до Плевен/...по стечение на обстоятелствата/ и съм приятно изненадан от джипката като цяло.
Здравейте и от мен. Преди три дни се сдобих и с моята джипка.
Nissan Terrano II , 2.7 TDI
Все още няма нищо добавено но от тази седмица започвам. Като за начало с гумите, че днес малко се изложи в калта с тези галоши!
Con musica el mundo esta mejor, vamos a tocar juntos!
0879076007 Жельо
ПИКАПА Е DODGE RAM 2500 HEAVY DUTY ,6.7 CUMMINS TURBO DIESEL 350HP,АВТОМАТИК,МОТОРНА СПИРАЧКА.РЕМАРКЕТО Е "PJ TRAILER" С ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СПИРАЧКИ, 6 ТОНА ПОЛЕЗЕН ТОВАР.РАЗМЕРИ 6М/2,1М. ПИКАПА И РЕМАРКЕТО СА КУПЕНИ ОТ САЩ.НЯМАМ МОЯ СНИМКА НА СЕДЛОТО,НОНАМЕРИХ ЕДНА НА ИНТЕРНЕТ.
Здравей, колега. Голям фен съм на Dodge Ram 3500 6.7
Багерист съм и имам идея да си купя от САЩ такава композиция. Интересува ме колко ще тежи пикапа и колко Гуснек ремаркето? С какви категории се кара и как се регистрира особено с двойна гума?
Чудна композиция. Много ми хареса. Оправи ми настроението. Разкажи повече. Комплект ли я взе, товароносимост, ремаркето със спирачки ли е, някоя снимка на седлото...
"...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар