Моята машина УАЗ 469Б-стандартен, засега съм поставил бгажник в/у бризента, газова уредба,нови фарове,нови гуми/още не съм ги сложил/ Я-192. 215/90/15.
Планирам:
-амортесьори от ГАЗ-53
-допълнителни фарове/халогени/
-булбар
-усилени тръби в купето
-хъбове
надявам се всичко това да стане някога!!
Снимки на джипката:
Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494
Аз карам LR Discovery 200 tdi. В момента изглежда така:
Комплектацията в момента е доста постна - освен GPS, радиостанция и инструменти (брадва, кирка, трион и лопата) друго няма...
Догодина планирам да му сложа такава броня и гуми:
Междувременно се планират:
На задната врата плоча от рифел със стойки за инструментите (в момента се изработва лека-полека, когато има време)
Лебедка (това много зависи от момента - какви пари има, дали ще ме ухапе кучето... може и ръчна да е, има подходящи модели)
Hi-lift - пак много зависи - полезно е, ама и паричките му хубави... Мога да взема гуми за кал за тези пари...
Разни дребни подобрения по интериора - втори извод за 12V, постоянно захранване за GPS-а и други такива...
A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.
Eй го и мойто джипче-Самурай SJ413-в последствие се разделих с мотора заради него-мамка му.
Така изглеждаше.
Сега заради Yordan Kolev изглежда така:
Още доста работа има но до началото на зимата смятам да е готов.
Много ми се иска да му набутам един двигател от Витара ма не знам дали ще стане на скоростите.
Приканвам всеки да даде кратко описание на машината си, модел, комплектация, извършени и планувани ъпгрейди и подобрения.
И това разбира се със снимки!!!
Също така, нека да е конструктивно и по темата, разширените дискусии ще ги изместваме в нови теми..
Мойте джипки са си мой
SUZUKI GRAND VITARA 2.0 td
УАЗ няма да казвам какво има под капака защото Соти ще избега и ще се кефим като прасе на пости
Снимки вие ги знаете кой ги не знае значи не е чел достатъчно ФОРУМА
снимки някъде из форума и FTP
Яро маи си е загубил ножицата.
Предлагам всеки сам да си изтрие мненията в които липсват условията на темата. А именно снимки или линкове към такива.
Аз съм последен
Обичам новото дори когато капака е вечно вдигнат, така и до днес.
Обичам дрезгавия звук на включен дървопил
Обичам возията на леко пропадащ самолет в триста метрова въздушна яма.
Обичам зверския демараж равняващ се на галопираща камила.
Обичам чувството да летя без спирачки.
Но стигне ли се до проходимост в мен изниква леко чувство на гордост. Мога да се сравнявам само с верижни машини .
Толкова е проходима, че дори ме е срам да си призная.
Яро маи си е загубил ножицата.
Предлагам всеки сам да си изтрие мненията в които липсват условията на темата. А именно снимки или линкове към такива.
Аз съм последен
Пламене,
Напълно съм за твоето предложение. Божко (Fanatic) беше предложил същото и за темата "Колко харчи вашия 4х4?", но я оставих така, защото и тя е обемна, пък дискусиите in-between все може би са полезни за някой.
Все пак, разчитам на ангажираността на колегите да пишат по същество в тема като тази.
П.П. Ей, и аз да вляза във форума най-накрая тая седмица ..
Коментар