Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Варна - реглаж преден мост, къде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Варна - реглаж преден мост, къде?

Колеги имам следния проблем:
    Смених късите накрайници на джипката. Волана преди това си беше прав и колата си вървеше напред, а след като ги смених волана се накриви наляво. Върнах се при хората за корекция. Според компютъра им и майсторите всичко си е наред и по-добре не можело да стане. Обаче след втората намеса усетих и лек странен звук когато завивам наляво, като че ли се тормози хидравликата - едно такова гадно глухо бръмчене.
    Дайте съвет в кой сервиз да отида да ме оправят. Освен това ми се ще да ми погледнат и окачването като цяло. Тук таме потропва и поскръцва, дразни ме пък и искам да съм сигурен, че колата е в ред и жена ми спокойно да се вози в нея с децата.

Те повечето сервизи са ми клиенти, но докато се изредят всички да напазаруват може и да се строши нещо. Пък и риболова ме гони искам да си карам спокойно по дупките.
    Последно редактирано от musovir; 02-07-08, 20:46. Причина: объркана посока на завиване
    Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
    Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

До: Варна - реглаж преден мост, къде?

Срещу "Топливо" има два гаража, не се сещам за името, тъй като от извстно време не съм във Варна. Майсторът на ходовата част се казва Тошко, пробвай там.

Коментар

Преди доста време карахме една служебна хонда на гаранционен сервиз във Варна и предницата я гледаха в един сервиз някъде в посока Виница.Съжалявам ама не се сещам точно къде беше,защото беше доста отдавна.Това,което ми направи впечетление бе плочките в целия сервиз(това като ориентир)Останахме доволни.По-късно с моето рено 11 имах доста ядове с предницата и в Русе никъде не можаха да ми помогнат навсякъде регулираха и вземаха пари а положението си беше все същото. накрая лятото на път към морето минах през същия сервиз и ми оправиха предницата.
      Николай Папазов

Коментар

Първоначално публикуван от kokoff Преглед на мнение
        Преди доста време карахме една служебна хонда на гаранционен сервиз във Варна и предницата я гледаха в един сервиз някъде в посока Виница.Съжалявам ама не се сещам точно къде беше,защото беше доста отдавна.Това,което ми направи впечетление бе плочките в целия сервиз(това като ориентир)Останахме доволни.По-късно с моето рено 11 имах доста ядове с предницата и в Русе никъде не можаха да ми помогнат навсякъде регулираха и вземаха пари а положението си беше все същото. накрая лятото на път към морето минах през същия сервиз и ми оправиха предницата.
        да не стане като реклама, ама наистина са добри. аз поне съм много доволен |и не само аз|Сервиза се казва "Балинов" и се намира точно до спирката на №31 в посока от кв. "Виница" към Варна над бензиностанция "Петрол"

Коментар

А какво е мнението за Балканстар - Варна?
          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

и при Тошко и при Балинов ще ти я оправят. При Балинов трябва да си запишеш час, защото наплива е голям....

Коментар

Сервиза с плочките ме е впечатлявал и мен , на наш колега е - Пламен се казва и е във Виница .Другото място ,което мога горещо да препоръчам е при Мимо - ако не го знаеш на Кракра преди Колелото. Само там са ми уважавали рекламация истински.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X