Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фабричен номер (проблеми и регистрация)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Фабричен номер (проблеми и регистрация)

Колеги, знае ли някой как се процедира при липса на фабричен номер на шаси (напълно заличен от корозия) но фигуриращ в регистрационния талон? Предстои ми да си прехвърля колата, но мисля, че ще ми направят проблем в КАТ.
    Проблемът е, че от шасито не беше останало много и буквално е направено наново. Номерът не личеше изобщо и преди кърпенето.
    Благодаря
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Re: Фабричен номер (проблеми и регистрация)

лоша работа... мисля, че ще трябва да минеш технотест.
    за по сигурно мини през КАТ и разпитай служителите от канала без колата, за да не решат да ти я приберът и запечатат пред някое РПУ.
    LZ1RED

Коментар

Колега, голям проблем!

Аз заради това, че след катастрофа (с протокол от КАТ.........) смених задната престилка на Пежото (номера на рама е там), старата престилка с номера е предадена в полицията..., вече 3 години не мога да си пререгистрирам колата !
      LZ1JJJ

Коментар

Първоначално публикуван от redair
        лоша работа... мисля, че ще трябва да минеш технотест.
        за по сигурно мини през КАТ и разпитай служителите от канала без колата, за да не решат да ти я приберът и запечатат пред някое РПУ.
        Не става, търси връзки в КАТ !
        Технотест няма общо!
        И няма да я запечатат пред РПУ, ами пишат преписка до РПУ-то ти по местоживеене да разследват какво е станало. Викат на разпит всички, подчертавам всички които са били собственици на колата, всички майстори който са имали общо с кърпене, боядисване.....
        Иначе през това време си я караш, но с временни талони които се сменят всеки месец в КАТ (поне 30 мунути до час си губиш).

Поне при мен е така 3-та година!
        Всички документи ги имат дори от катастрофата, предварително са уведомени че се сменя........
        Така че търси връзки!
        LZ1JJJ

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap
          Колеги, знае ли някой как се процедира при липса на фабричен номер на шаси (напълно заличен от корозия) но фигуриращ в регистрационния талон? Предстои ми да си прехвърля колата, но мисля, че ще ми направят проблем в КАТ.
          Проблемът е, че от шасито не беше останало много и буквално е направено наново. Номерът не личеше изобщо и преди кърпенето.
          Благодаря
          Направо ми звънни да ти дам номера на един пич който ще ти свърши работа, а може и направо като се видиме за булбара.
          no signature no problems

Коментар

Пренабий номерата от талона
            УАЗ - Where I go there are no roads!!!

Коментар

е това ще го зачетат като престъпление вече

Коментар

Първоначално публикуван от Alexander
                Голяма беля ще му отвориш с този съвет
                B+

Коментар

Сабира се комисия от трима четирима и започва едно чудене .Минах по този път ,не е приятно.Най-вероятно след известно мотане ще те пуснат.
                  LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от Alexander
                    заради надран номер прибраха колата на един приятел фият темпра 92г...
                    много гадно нищо и никаква кола за 3000 лв. Всяка сутрин като пътува за работа си я гледа пред рпу-то
                    LZ1RED

Коментар

Там където би трябвало да бъде номерът имаше голяяяма дупка от изгнило, както междувпрочем по цялото шаси. Що за глупост е да ми приберат 23-годишна джипка при положение, че причината за липса на номер е повече от очевидна!? Не съм го изгнил нарочно. Просто съм го изкърпил а от номера нямаше и следа. Гледах на друга кола и съм сигурен в местоположението му. Остава да ме изкарат престъпник, макар, че айдуците не карат толкова стари коли. Спомням си, че когато регистирах леката си кола след час пулене не успяха да намерят номера и говореха какво ли не онези тъпаци на канала. Добре, че дойде един, който знаеше къде е номерът на двигателя на Дедра 2.0...
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

моят съвет е да намериш познат в комисията и да му обесниш проблема да ти намери някакъв начин да го регистрираш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X