Обява

Свий
Няма добавени обяви.

амортисьор SACHS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• амортисьор SACHS

знае ли някои дали могат да се палнят аморт. от тази марка
    "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Могат да се "пълнят" само маслени амортисьори които са ремонтно пригодни. Съмнявам се че Sachs въобще произвеждат понастоящем такива...
    VPetrov.photography

Коментар

явно ще трябва да се изръся за нови
      предложи някакви

Коментар

Зависи от финансите.

Аз си уважавам Rancho и Rubicon Express, ама дали выобще правят за Нива...??? Аз на времето на моята служебна Нива сложих някакви Monroe 4Х4, за някакви много прилични пари, но колко са надеждни един дявол знае, щот скоро след това я продадохме. :
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

отпред сам с такива Monroe 4Х4

Коментар

И как е, живи ли са още, или е рано за статистика?
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

тъй като гледам май ще сменям задните амортиьори.може ли двзема по дълги и да сложа подложки на пружините

Коментар

Кво значи подложки? Да ги свиеш повече ли? В никой случай не го прави. И амовете ги избери да имат ход колкото щатните, че иначе или ще се чупят, или ще счупят нещо друго.
                Монрото се оказаха разочарование. Не живеят повече от щатните, а струват куп пари((( И на УАЗовете същото нищо.

Коментар

става въпрос за гумените тампони дето се продават по магазините.заменям старите такива с малко по дебели,май са около 3 см,и затова си мислих че е добре и амортисьора да е с по голям ход,прав ли съм или не

Коментар

Подложки.

Подложки и аз съм сложил на Гранда - 2" или около 50мм. но не са гумени и не си мисли че можеш да подложиш нещо толкова дебело гумено и да не се изметне след време. Трябват ти струговани от дуралуминий подложки и на тях стандартните гумени легла за пружината. Как изглежда това което аз съм направил можеш да видиш тук:http://www.jeep.avtograd.ru/Grand_Ch...cers/index.htm
                    При теб няма да е съвсем същото, особенно отпред, където при мен и цял мост а при Нивата независимо, но поне ще ти стане ясна идеята. И амортисьорите по-дълги обезателно. Иначе ще седят напрегнати непрекъснато или при хода на отбой надолу ще ограничават хода на окачването или ще удрят в края и задължително ще счупят нещо или самите тях.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X