Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Направа на бутала и сегменти - къде

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Направа на бутала и сегменти - къде

Каза ми 1 приятел , че някъде около сточна гара (София) правели бутала и сегменти , но незнаел къде точно , камоли телефон , та някой знае ли къде се правят?

До: Направа на бутала и сегменти - къде

За направа още не бях чувал, но знаели човек? Предприемчиви хора, ако са взели да произвеждат ДВГ в извън заводски условия!?
    Около Сточна гара се намираха два гаража на Софтакси (този зад пазарчето, както и самото пазарче вече не съществуват). Там имаше шлайфане на блокове, може би това питаш?
    Иначе едно време от там си купих 1 бр, сегмент! Който бях счупил при монтажа.
    По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Хъм, че колко му е да си спретнеш едно калъпче от кал и да си лееш на воля. Скрап за претопяване-колкото щеш. Пусни му една стружка на стругчето после и те ти бутало за к'вото щеш..... Сега нема 'а се циганиме за нек'во качество я. Цената не е от значение, важното е да е евтино!
      Колега, ти такава екзотика ли караш, че няма заводски бутала за нея, та търсиш самоделки?
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

Сега ще трябва да се издам - темата не ми е мн мн за тоя раздел ма.. , та имам 1 чз крос , "купих заводско бутало" , ма счупих сегмента по много нелеп начин , а могат да ми продадат само комплекти бутало със сегмент , най - гадното е че е само с 1 сегмент , та преди време ми беше пусната подобна муха , че някой си си бил направил буталата и сегментите за микробуса - рено дизел 4х4 и му били излезнали наполовин цена , но мен не ме касае толкова цената , колкото въобще да си намеря сегмент на цена по - ниска от комплект бутало и сегмент(поне на половина) , та затова се чудех дали наистина прават , защото знам , че правят зъбчатки за скорости на мн места , което спорет мен е дори по-трудно(някъв не мн добър пример май ма..)

Коментар

Е колега, пожелавам ти да имаш моя късмет! Но аз счупих сегмент за Лада и комплекта беше тогава 25 лв. та ми дадоха един за 2 лв. Твоя случай е по-сложен...
          По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

В Разград има фабрика за бутала,преди няколко години купихме от тях бутала и биели(цената беше много добра) и вече 100000 км.няма проблем,но съм им загубил координатите.Ако някой им има координатите нека ги публикува,може би и на други ще са полезни.

Коментар

Колега, ето човек от форума който се занимава,основно с бутала и сегменти, http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ewpost&t=30260 ,па и за удобство е около Сточна гара.Виж размера на сегментите,звънни и питай.
              Успех.
              Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Това е завода в Разград - чудно, че нямат сайт, или аз не мога да го намеря! Номерата са стари - трябва да се добави едно 6 отпред - http://www.business.bg/cgi-bin/page....192&kword=3044
                взимал съм от тях бутало и сегменти за "Балканче" може и за теб да има нещо!
                BMW R 1100 GS

Коментар

На Симеон срещу Евро 07 има магазин за сегменти и са дистрибутори на Разград
                  "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от TrOfi Преглед на мнение
                    Каза ми 1 приятел , че някъде около сточна гара (София) правели бутала и сегменти , но незнаел къде точно , камоли телефон , та някой знае ли къде се правят?
                    Има да. За бутала незнам, но сигменти правят. Обаче и аз незнам къде точно. Но знам кой може да ти помогне- ivo Svoge !
                    Прати му ЛС и ще ти каже точно къде е. Той от там взе някакви сегменти за опел и му ги шлайфаха че бяха широки за улеите на бутало за един мотор. Но в крайна сметка стана и беше доволен от обслужването
                    "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
                    А+
                    LZ1DRZ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X