Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сервиз дизели в района на Троян

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сервиз дизели в района на Троян

Искам да запитам колегите от района на Троян, а и други ако знаят, за адреса и телефон (разбирам че се работело със записване ) на специалист/сервиз за дизелови двигатели около с.Орешак, чувам че човека дори бил хабилитиран.
    Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

До: Сервиз дизели в района на Троян

Първоначално публикуван от Christo Преглед на мнение
    Искам да запитам колегите от района на Троян, а и други ако знаят, за адреса и телефон (разбирам че се работело със записване ) на специалист/сервиз за дизелови двигатели около с.Орешак, чувам че човека дори бил хабилитиран.
    Ако става въпрос за тоя на Драшкова поляна.НЕ се занимавай с тоя индивид.личен опит както и от поне 10 човека ходили там.
    В района няма кадърен.
    Само за информация стенда му е като фуражомелка издава звуци като от преизподнята.собсвеника ходи с антифони.и е поне на 30 години тоя стенд.

Коментар

Явно....за тоя съм питал. Благодаря ти koko11, че ме предпази да не си губя времето и да събирам разочарования, а иначе повод за пътуване към Орешака и Троян винаги ще се намери.
      Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

Коментар

я не се занимаваи с този преди 4 години ми взе 120 лева за смяна на ос на помпа и после се наложи пак да я нося за донастройване, сервиз бош а стенда чешки ,гадел голям,
        каква помпа искаш да се прави
        от тон ходят там , че друг няма ,то има ама не му се занимава
        "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X