Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бронирана машина

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бронирана машина

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer
    Мерси на всички отзовали се.

Братчед, моята е от 2000 г. и я минават по оценка, гледайки тавана. Миналия път ми скъсаха нервите и без разправии и цигании не променяха "ремонт" на "подмяна". Днес попаднах на същите оценители, но този път ги беше хванало празничното настроение и написаха половината предница за смяна, като се държаха много любезно и харабийски. Явно и там е циклофрения и зависи в коя фаза ги хванеш.

А, за който негодува ще кажа, че темата не е такъв спам, за какъвто я представя и ако не му е интересно да не чете. Ще отговоря и каква е връзката с моторите защото описах и ситуацията. Сходни преживявания съм имал и на мотор, но съм устисквал на косъм. Добре, че бях брониран и коланиран в колата, а не на две колела, че щях да правя салта през тъпия Пасат. Та това е връзката щом търсиш - с кола не си е работа в града, а с мотор съвсем. Пък и съм кротък моторист и много се дразня от селянията по пътищата.
    Мисли си полека - лека за Багира. Бронирания джип си е брониран джип. И щети нямаш и ти остава настроение да им размахваш пръст с общообразователни лекции. Или тонфа в гърлото ако пък си в друго настроение. Но пак без щети.

В двора на пловдивското МЕИ има един БРДМ - таман като за София. Обаче градът си е за малка кола, особено центърът.

Това, което ме дразни е, че знам накъде вървим. Живял съм в страна, където хората си имаха Мерцедеси, Кадилаци и прочее скъпотии по онова време, ама с тях си правеха кръгчета из дворовете на къщите. А са се показали навън, а са се прибрали помляни. По улиците караха последните ръждиви каруци или Черокита и Патрули (докато тези машини още си бяха бойни камиони). Ние там потрошихме две нови коли, щото все не ни се вярваше, че е възможно да е чак толкова зле. За нова кола в София, отдавна съм забравил. Вече и за мотор също.

Тази количка я имам от три месеца и това вече й е третата безобразно идиотска катастрофа. Освен тях за този период имам и катастрофа в такси. Сериозността на пораженията по колата е градираща. Наглостта на виновниците също. Безпомощността на "органите" няма да коментирам.

Лошото е, че не съм само аз някакъв карък, ами катастрофите са повсеместни. Явно книжките и бензинът са смешно евтини.

Днес с другата кола се въртях като пеленгатор на всяко кръстовище и съм все на тръни. Ако се случи още един-два пъти, ще играят юмруци и гардове на пистолети, щото вече здраво почвам да се нервя.

Добре, че досегашните ситуации са все с безусловен виновник, че иначе става една...

Коментар

Нищо особено не става, кръв по коколчетата на ръцете. Кинти за адвокати.
      Обаче откакто карам квото карам забравих и валидола за кво служи. Не ме реже отляво и туй то. Ако нещо сериозно, без друго ще ме извадят мъртъв. Обаче от здравата черупка, поне за това не мисля.

Коментар

при такъв брой катастрофи явно не си и късметлия

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X