Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бронирана машина
Свий
X
-
Бронирана машина
Тагове: Няма
-
В двора на пловдивското МЕИ има един БРДМ - таман като за София. Обаче градът си е за малка кола, особено центърът.
Това, което ме дразни е, че знам накъде вървим. Живял съм в страна, където хората си имаха Мерцедеси, Кадилаци и прочее скъпотии по онова време, ама с тях си правеха кръгчета из дворовете на къщите. А са се показали навън, а са се прибрали помляни. По улиците караха последните ръждиви каруци или Черокита и Патрули (докато тези машини още си бяха бойни камиони). Ние там потрошихме две нови коли, щото все не ни се вярваше, че е възможно да е чак толкова зле. За нова кола в София, отдавна съм забравил. Вече и за мотор също.
Тази количка я имам от три месеца и това вече й е третата безобразно идиотска катастрофа. Освен тях за този период имам и катастрофа в такси. Сериозността на пораженията по колата е градираща. Наглостта на виновниците също. Безпомощността на "органите" няма да коментирам.
Лошото е, че не съм само аз някакъв карък, ами катастрофите са повсеместни. Явно книжките и бензинът са смешно евтини.
Днес с другата кола се въртях като пеленгатор на всяко кръстовище и съм все на тръни. Ако се случи още един-два пъти, ще играят юмруци и гардове на пистолети, щото вече здраво почвам да се нервя.
Добре, че досегашните ситуации са все с безусловен виновник, че иначе става една...
-
Нищо особено не става, кръв по коколчетата на ръцете. Кинти за адвокати.
Обаче откакто карам квото карам забравих и валидола за кво служи. Не ме реже отляво и туй то. Ако нещо сериозно, без друго ще ме извадят мъртъв. Обаче от здравата черупка, поне за това не мисля.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар