Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ауди А4 куатро 2.5Тди 4х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ауди А4 куатро 2.5Тди 4х4

Кобилиците на газоразпределителния механизъм.2.5 двигателя не е за предпочитане, по-добре 1.9 тди.А с тия цени на дизела, най-добрия вариянт е 1.8Т.
    0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
    Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
    Суперскан България www.decbg.com
    Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
      Кобилиците на газоразпределителния механизъм.2.5 двигателя не е за предпочитане, по-добре 1.9 тди.А с тия цени на дизела, най-добрия вариянт е 1.8Т.
      Да де ясно ми е че са на газо-разпределението ама понеже точно този мотор не съм си го блъскал в главата и бях останал с впечатлението,че е с хидравлични повдигачи,та затова и зададох въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
        Да де ясно ми е че са на газо-разпределението ама понеже точно този мотор не съм си го блъскал в главата и бях останал с впечатлението,че е с хидравлични повдигачи,та затова и зададох въпрос.
        Той пак си е с хидравлични, но и с кобилици.Кобилицата се износва при контактуването си с разпределителния вал.Повдигачите не могат да компенсират и се разтраква.Виж схема на двигателя, ще ти стане ясно
        0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
        Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
        Суперскан България www.decbg.com
        Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Audi е била, е и ще бъде най- добрата кола, самото име говори: " немско качество ", и самото им мото също говори много: " Entwiklung durch Technick " или иначе казано: " развитие чрез техника ", за човека имащ S8- поздравления един велик човек с добър вкус,а 2.5 дизелът е невероятен самолет, огромен разход, но хубавите работи струват скъпо, добър избор си направил и за quattro- то да спомена, също най- великата система на задвижване и не на последно място осем пъти есин след друг победител на двадесет и четирите часа на Люман, а именно с TDI, може би AUDI Q7 quattro е най- добрата оффроуд машина, стига човек да може да си позволи 5- 6 броя.
          Последно редактирано от schwinn; 26-06-08, 20:01.

Коментар

Първоначално публикуван от schwinn Преглед на мнение
            Audi е била, е и ще бъде най- добрата кола, самото име говори: " немско качество ", и самото им мото също говори много: " Entwiklung durch Technick " или иначе казано: " развитие чрез техника ", за човека имащ S8- поздравления един велик човек с добър вкус,а 2.5 дизелът е невероятен самолет, огромен разход, но хубавите работи струват скъпо, добър избор си направил и за quattro- то да спомена, също най- великата система на задвижване и не на последно място осем пъти есин след друг победител на двадесет и четирите часа на Люман, а именно с TDI, може би AUDI Q7 quattro е най- добрата оффроуд машина, стига човек да може да си позволи 5- 6 броя.
            И като се събуди разбра, че просто си се мятал по - кревата.

Коментар

Audi е била, е и ще бъде най- добрата кола.... може би AUDI Q7 quattro е най- добрата оффроуд машина, стига човек да може да си позволи 5- 6 броя.
              За едно състезание ли 5-6 броя? Една да участва и 5 за донори на органи ? Колега, ако имаше най-добър автомобил, целия свят щеше него да кара .....
              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
              Неизвестен мъдрец

Коментар

... може би AUDI Q7 quattro е най- добрата оффроуд машина, стига човек да може да си позволи 5- 6 броя.
                Колега веднага ти казвам един много по - хубав паркетин (не офф - роад машина) Мерцедес GL 420 CDI и Q7 с 4,2 TDI просто бледнее.

На въпроса на колега за Аудито,
                братчеда (Ауди маниак) има А4 - 2,5 TDI типтроник и не е имал никакви проблеми с двигателя и скоростната кутия, неговата е 2004 горе - долу на 250 000км. и двигателя стана леко шумничък.
                За 1,9 TDI имам такава Шкода много съм доволен и ако търсиш икономия това е двигателя. За пример 800 км. с един резервоар градско в София с вклщчен климатроник.

Коментар

AUDI A6 2.5 TDI '03 198hp (С чип тунинг на АВТ): Градско с нормално каране тук-таме някоя ръчка с някое Бе Ем Венце Е46 около 9.5 - 10.0 / 100, а вече като я опъна градско около 6.2 - 7.0 / 100 при скорост между 140 - 200 км/ч. - Имам го от около 6 месеца автомобил слънце никакви проблеми с двигателя мисля, че това е перфектният автомобил като цена / качество.... и определено с ръчна скоростна кутия !

И сега наскоро придобитият SUV Chevrolet Captiva SPORT 2.0 VCDi 16V '08 150hp: Градско при нормално каране без ръчка по светофарите около 14.0 - 15.0 / 100, като стъпи извънградско на магистрала заковава 10 / 100 при скорост около 140 - 150 км/ч. Е повече такава грешка няма да повторя..... Определено не си заслужава парите.... Баси само го хвалеха.....

Коментар

Първоначално публикуван от newuser Преглед на мнение
                    От ауди ме отказахте а за голф, то почти едно и също но пак да попитам...
                    От Ауди не се отказвай!
                    По-добре разпитай в http://audibg.com.
                    Просто с двигателя 2.5 TDI голям филм ще си вкараш с поддръжка, пък и прави проблеми с турбината. А4 1.8Т QUATTRO 150 HP е за препоръчване. Пък и тук не е форум за ауди и едва ли хората са особено запознати с проблемите на различните двигатели и т.н.
                    А и ако ти трябва автомобил да го разтикваш в калта и по чукаците, от марката Ауди ще ти свърши работа само ALLROAD или Q7.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X