Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Молба към колегите, нужда от малко помощ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Молба към колегите, нужда от малко помощ

Здравейте
    Имам една молба за съдействие, ако можете да помогнете. Става въпрос за следното.
    Трябва да покажа на един чужденец имот намиращ се до Мало Бучино, в близост до бившата база на военните. Проблема е, че до мястото няма асфалтов път, а черен такъв(ако може въобще да се определи като път) минаваш през поляните. С лека кола, особенно ако е кално е невъзможно да се стигне до там, а и да не е калко пак не може. Единствения начин е с джип. Аз нямам такъв, питах мой познат, но на него не му се цапа лъскавия МЛ и го разбирам. Та молбата ми е ако има от тук някой колега с който да отидем до там и свободно време за това да помогне. Става въпрос за най много час ангажимент, другата седмица към вторник-сряда и бутилка хубаво уиски от мен
    Това, мерси и много безаварийни на вас

До: Молба към колегите, нужда от малко помощ

Първоначално публикуван от edin Преглед на мнение
    Здравейте
    Имам една молба за съдействие, ако можете да помогнете. Става въпрос за следното.
    Трябва да покажа на един чужденец имот намиращ се до Мало Бучино, в близост до бившата база на военните. Проблема е, че до мястото няма асфалтов път, а черен такъв(ако може въобще да се определи като път) минаваш през поляните. С лека кола, особенно ако е кално е невъзможно да се стигне до там, а и да не е калко пак не може. Единствения начин е с джип. Аз нямам такъв, питах мой познат, но на него не му се цапа лъскавия МЛ и го разбирам. Та молбата ми е ако има от тук някой колега с който да отидем до там и свободно време за това да помогне. Става въпрос за най много час ангажимент, другата седмица към вторник-сряда и бутилка хубаво уиски от мен
    Тук обикновенно помагаме на закъсали, хора в беда...и т.н. А на чужденци дето гледат имоти им препоръчвам да си немат каквото им трябва . И на вас препоръчвам да не ги учите ,че в БГ за по едно уиски има джипове, коли, жени...и т.н.

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
      Тук обикновенно помагаме на закъсали, хора в беда...и т.н. А на чужденци дето гледат имоти им препоръчвам да си немат каквото им трябва . И на вас препоръчвам да не ги учите ,че в БГ за по едно уиски има джипове, коли, жени...и т.н.
      +10

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
        Няма, обещавам. Ще ги уча само че в БГ сме на ти със заяждането. Благодаря, завършил съм и нямам желание за последващо обучение. Молбата е от мен. Ако не искате, не можете, недейте. Нямам нужда моралнополучителни коментари.
        Който има желание да помогне да пише. Ако ли не здраве да е

Коментар

....е за почти 1г. не си ли купи джипка да ти върши работа макар и лъскава ... цък цък....язък.
          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 28-03-08, 20:36.
          Land Rover Discovery:
          - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
          Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Първоначално публикуван от edin Преглед на мнение
            Здравейте
            Може би не помощ, а услуга? Ако беше написал така, може би нямаше да те разберат криво. Предлагам ти съдействие - с очукана и мърлява Нива (това имам), само трябва да знаем къде отиваме. Вместо уиски, искам пари - няма кой да го пие уискито тука. Ще отидем, ще разгледаме, ще се върнем. Ако става дума за около София, де.
            Последно редактирано от Ясен; 28-03-08, 22:20.

Коментар

Колега, ти като искаш да продаваш имоти на чужденци, защо не си осигуриш подходяща за целта екипировка? С джипа даже ще изглеждаш по тежкарско. Относно бутилка уиски - цена на рента-кар джип на ден, доколкото ми е известно, си е под стойноста на такава, ако говорим за хубаво уиски.

Между другото, този познат с лъскавия МЛ, да не би е шеф на агенцията за която работиш?
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първо работата ми не е свързана с никакви агенции за недвижими имоти. Второ, не искам джип за цял ден, а за час. Трето намерих това което търсих.
                Благодаря на всички за добронамереното отношение

Коментар

Ако молбата ти е още актуална и ако мястото е по силите на моята машинка, бих помогнал. Мисля, че ще имам време в сряда - четвъртък (ако не греша, 16-17 април).

Единственото ми условие е: БЕЗ никакво уиски, пари и шоколадчета. И дума да не става за това. И по възможност - операцията да е преди обяд.

Поздрави!
                  Искам България чиста!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X