Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Теч на масло от секторната кутия? (GEO TRACKER)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Теч на масло от секторната кутия? (GEO TRACKER)

Благодаря на Стефан за подробната информация относно електрическата схема на автомобилното ремарке. Получих предварително отговор на въпроса, който щях да задам.
    И питам всички: имам Гео Тракер, 90г. Тече хидравлично масло от секторната кутия. Сменят ли се уплътнителите, какви са, намират ли се и въобще, какво може да се направи?
    На тия, които биха ме посъветвали на сменя хидравликата с обикновена кутия, благодаря предварително.

А, едва ли е чак пък капсулована. Трябва да има нормални семеринги, значи най-добре да прочетеш кво пише на тях като ги извадиш. Разглоби я, и дано не са се изяли железните чаркове.

Коментар

В никакви случаи не е по добре да замениш хидравличния сектор със обикновен! Аз със 1000 зора се опитвам да направа обратното ....
      Ако ти изтича масло то виш си семерингите на изходните точки(кормилен прът и оправлчваща вилка) Ако обаче нети върти леко при имане на масло значи има няква повреда и вътре! Лошото е тогава когато са е вкопал самия метал там дето ляга семеринга, което почти винаги става, но в някви допустими стойности ако е слагаш нови семеринги и пееш в хора!
      Ако с нещо неможеш да се справиш питай пак!
      4ао и късмет
      Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X