Ще спорим пак
Мазането е на последно място, защото след него вече следва блокирал мотор и оле-мале!
Първо - охладителна система: вентилатор върти - не върти; водна помпа - работно колело, ремък; радиатор - кал; термостат...
Второ - момент на запалване/впръскване съответно ако е безин/дизел; по-късното запалване/впръскване винаги прегрява двигателя особено при повишено натоварване...И това е най-честия вариант.
на баир или на прав път ако имаше закъснение запалването пак щеше да загрява, да поясни колегата бензин ли е дизел ли е газ има ли щото на мен на предишниа джип на баир ми замръзваше изпаритела, надолу нямаше проблем
ее колега кво ма направи мотора ми беше само 2.0 а изпаритела беше 100 кв, по няква причина оставаше без вода, теа газови уредби са пълна мизериа особено като ги е слагал някой "майстор"
sorry става въпрос за TERRANO II 2.7 TDI и за сериозни офф-баири с мнооого кал !. Вчера си останах в къщи да си мариновам рибка ( за мезе ) и като се метнах , че изкарах радиатора и като го видях ми презля - 2/3 абсолютно замазан с кал(като бабината къща) и калта армирана с треви и семенца като го метнах с водоструйката(внимателно , щото имам горчив опит)падна половин кофа материал ! камък ми падна от сърцето ! надявам се само това да е бил проблема !в събота и неделя ще проверя !
С пароструйка си го изчистил само привидно.Вземи си препарат за почистване на радиатори напръскай го и изчакай пък след това пак с пароструйката но внимателно,че може да изкривиш по-финните детайли на питата и тогава идва проблема.
Коментар