Обява

Свий
Няма добавени обяви.

масло...

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• масло...

Без да се приеме като реклама,това го намерих в интернет,надявам се че на някой ще му бъде от полза,пускам го тук защото не намерих подходящ раздел,ако има такъв,моля модератор да го премести там.

http://www.pharmcobg.com/

Поздрави

До: масло...

Сайтът им не е обновяван от 2005 г. А също и ценовите листи.

Коментар

Вече направих запитване на мейла дали всичко е актуално,щом получа отговор ще пиша,друг е варианта за телефонно позвъняване,но мисля че по това време няма да има никой там.

Поздрави

Коментар

Защо е изтрито това което написах?кой го е изтрил без да даде причина за неговите двйствия?Моля да ми бъде отговорено тук публично!Някакви интереси ли се намесват тук?

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
          Защо е изтрито това което написах?кой го е изтрил без да даде причина за неговите двйствия?Моля да ми бъде отговорено тук публично!Някакви интереси ли се намесват тук?

Поздрави
          Явно е счетено за реклама незнам колега но ми е интересно да разбера

Коментар

Поне да беше написано за какво са изтрити,като изрично съм посочил че не е рекалама и на някой може да му свърши работа,помолил съм ако не е за тук да се премести темата?Защо няма публичност?Не е ли този сайт да си помагаме?

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение

Поздрави
              Колега, това, което беше пуснал, беше чиста проба реклама. За публикуването на такава тук има съответни правила.

Що се отнася до "намесването на интереси", то май най-силен ще да е бил интересът на някой да си рекламира стоката.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Не е реклама!
                Намерих го в интернет,предлагат хубави неща и на някой можеше да са му от полза,дори и да не е за този раздел защо не се премести там където и е мястото след като съм написал това по горе?защо не бе написано че е счетено за реклама,а се трие без предупреждение защото някой е решил че е реклама?

Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X