Колеги, захващам тази малко шеговита тема, защото от днес и моят автомобил си има име. То е провокирано от една темата за любовта, връзката и обвързването между мъжа и джипа. Та от днес моето возило е от женски пол и се казва Лейди Рейндж. Сравнително нежна машина със визия и стил на британски аристократ. Както може би знаете, една от виртуалните мъжки фантазии, Лара Крофт, също е британска аристократка и към нея се обръщат с "лейди Крофт". Моят автомобил е достоен за нея, тя също кара Ленд Ровър, но друг , мъжки модел. Та оттам си харесах името, което според мен пасва идеално на моята "любов". А в цивилния живот моята лейди е позната като Рейндж Ровър Класик 300ТДИ. Пишете и Вие как наричате любимите си машини и откъде идва името.
П.С. не съм съвсем сигурен дали тази тема е за тук или за Форума със смешните случки. Ако отговорния Модератор, прецени, нека я премести.
П.С. не съм съвсем сигурен дали тази тема е за тук или за Форума със смешните случки. Ако отговорния Модератор, прецени, нека я премести.
Коментар