Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Това сладкишче какво е ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Това сладкишче какво е ?

хубав тунингован дифендер
    drive alive

Коментар

Що бе, той си е такъв. Много пъти съм виждал. На кино.

Коментар

Май ми мяза на Santana...

Коментар

Ице, не е Сантана..
          LR Defender 90, pick-up, или soft-top, или рязан..

В Англия с една месечна заплата го правиш в този вид..

Коментар

винаги съм се чудил, защо режат офроудерите така /като пикап/... дори и самураите... едва ли става по-леко с повече от 15-20кг...
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от LJ73
              винаги съм се чудил, защо режат офроудерите така /като пикап/... дори и самураите... едва ли става по-леко с повече от 15-20кг...
              Предполагам заради килограми и лесен достъп до неща отзад, но не съм съзтезател.. А иначе при Дифендър-а рязане няма, малко развинтване и малко разнитване.. В общи линии, същото като при тебе когато си махна тавана на LJ-я, но има и нит тук-там..

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro
                В общи линии, същото като при тебе когато си махна тавана на LJ-я, но има и нит тук-там..
                не е същото! тия имат покрив над седалките... и ламарина зад врата
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

като и махнат покрива над задницата може да се сложи там радиатора и резервоара, после пебедката отпред влиза по - навътре и се овеличава ъгъла на подход а резервоара освобождава още клиренс одзад. разбира се тряабва да се сложи надеждна плътна преграда зад седалките зада недай си боже ако резервоара се спука да не стане беля с екипажа
                  drive alive

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X