Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Bowler

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Bowler

Първоначално публикуван от Yaro
    ...Нещо напоследък като си си харесал тоя bowler..
    OffTopick Абе Яро давам го за пример на нещо добро (може би много добро) и Много скъпо Всъщност колко ли струва

Първоначално публикуван от alex_markov
    Първоначално публикуван от Yaro
    ...Нещо напоследък като си си харесал тоя bowler..
    OffTopick Абе Яро давам го за пример на нещо добро (може би много добро) и Много скъпо Всъщност колко ли струва
    И аз малко offtopic : Айде, айде , звездите в твоя двор, а ти за луната питаш.. Какво му е на твоето (особено с перспективата за следващите мостове ), та за цената на bowler-a питаш?..

В интерес на истината - тук на местна почва можеш да си направиш (могат да ти направят) много приличен ала-bowler, made in just here.. Близък пример : джипката на Иван Иванов (сега Мото-пфое) - шаси и остатъци от купе (повечето е рифел) от Range Rover Classic, мотор Td5 (петак дизел, помпа-дюза от Диско 2) поне 150к.с., но иначе става и с 3.5, 3.9 и 4.2 V8 на LR или 2.8i на БМВ (май 6 цилиндъра и май с индекс E46 или нещо такова) и т.н. И си става резачка. И ако go go go ти outsourse-не малко knowledge за конете - е-хее..

Коментар

Аз ако имам пари мога да си направя и "Хънтъра" по-добър Но нямам парички, а и мъката да се бориш да измисляш, да чакаш части, да ги напасваш....
      По добре си е готово от фирма която (надявам се) ги разбира нещата и си изпипва работата
      Та колко струва това "животно"?
      (не че ще си купувам)

Коментар

Тъкмо щях да питам какво е това bowler и гледам сте го отделили в друга тема . Че не е бойлер ми е ясно , ама какво е ?

Коментар

http://www.bowler-offroad.com
          Фирмичка която прави на базата на ЛендРовер спортно "животинче" което изглежда Не зле (от 1300кг и му слагат баласт за да натежи и да отговаря на изискванията на FIAA

Коментар

Първоначално публикуван от ивайло
            Тъкмо щях да питам какво е това bowler и гледам сте го отделили в друга тема . Че не е бойлер ми е ясно , ама какво е ?
            Разработка на рали-джип (не е на Ленд Ровър, а на друга фирма, довечера мога да дам подробности) на базата (шаси) на Range Rover Classic (100 инча, а не 92.* като на късия Дифендър) и отгоре накачени панелите (дефакто муцуната и образа) на Дифендър-а.. Довечера мога да кача и снимки..

Малко информация :
            http://www.defendernet.it/elaborazio...r%20Bowler.htm
            http://www.4x4mag.co.uk/marfeatures/magprojbowler.html

Идея нямам колко струва, но сигурно е в price-range-а на Туарег и Паджеро от Дакар-емисиите.. Дето се казва - i cannot even start to imagine buying this..

Коментар

Кефи ме как е направено НО в опцийте ДОРИ НЯМА ЛЕБЕДКА?
              Явно целта е повече "ралийна" от колкото OffRoad - почвам да губя интерес

Коментар

За нещо такова ли става дума :. В Холандия видях такива на цена от около 10000 Е май. Бяха доста стари.

Коментар

Не, За нешо такова

И очаквам цената да е поне с една нула повече

Коментар

Алекс, моят бял bowler е маалко далеч и маалко по-дълъг от истинския , но пък страничните огледала, предните фарове (и габарати и мигачи ), както и веждите са същите, така, че тази събота и неделя мога да ти дам няколко кръгчета. В замяна - знаеш, същото за мен, с приятно боботещия 2.7i 16V..

Една снимка от мен :

Коментар

Децата обули ботушите на дядо си и препасали генералската му сабя!

Не се бъзикайте с "дедушка Дифендър" че ще смъкне колана и...

Коментар

Първоначално публикуван от Volk
                        Децата обули ботушите на дядо си и препасали генералската му сабя!

Не се бъзикайте с "дедушка Дифендър" че ще смъкне колана и...
                        ??? Кой се бъзика, те хората правят пари и не с Дефендър а съвсем различна конструкция която външно наподобява Дефендър-а

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov
                          Кефи ме как е направено НО в опцийте ДОРИ НЯМА ЛЕБЕДКА?
                          Явно целта е повече "ралийна" от колкото OffRoad - почвам да губя интерес
                          ами сега разработват подходяща лебедка на базата на катапултите в самолетоносачите
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

фирмата за която говорите е много известна щом и аз я знам
                            четох за нея в руско списание за мотоспорт
                            имало доста руски състезатели които си ги поръчват от англия
                            можеш да си го поръчаш както си искаш с какъвто двигател искаш
                            предполагам че да му сложат лебедка ще е най малкия проблем
                            ще потърся списанието имаше описани цени мени всичко
                            вижте в някой от руските сайтове не може да няма инфо

Коментар

яро bowler-а ти е много як

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X