...Нещо напоследък като си си харесал тоя bowler..
OffTopick Абе Яро давам го за пример на нещо добро (може би много добро) и Много скъпо Всъщност колко ли струва
И аз малко offtopic : Айде, айде , звездите в твоя двор, а ти за луната питаш.. Какво му е на твоето (особено с перспективата за следващите мостове ), та за цената на bowler-a питаш?..
В интерес на истината - тук на местна почва можеш да си направиш (могат да ти направят) много приличен ала-bowler, made in just here.. Близък пример : джипката на Иван Иванов (сега Мото-пфое) - шаси и остатъци от купе (повечето е рифел) от Range Rover Classic, мотор Td5 (петак дизел, помпа-дюза от Диско 2) поне 150к.с., но иначе става и с 3.5, 3.9 и 4.2 V8 на LR или 2.8i на БМВ (май 6 цилиндъра и май с индекс E46 или нещо такова) и т.н. И си става резачка. И ако go go go ти outsourse-не малко knowledge за конете - е-хее..
Аз ако имам пари мога да си направя и "Хънтъра" по-добър Но нямам парички, а и мъката да се бориш да измисляш, да чакаш части, да ги напасваш....
По добре си е готово от фирма която (надявам се) ги разбира нещата и си изпипва работата
Та колко струва това "животно"?
(не че ще си купувам)
http://www.bowler-offroad.com
Фирмичка която прави на базата на ЛендРовер спортно "животинче" което изглежда Не зле (от 1300кг и му слагат баласт за да натежи и да отговаря на изискванията на FIAA
Тъкмо щях да питам какво е това bowler и гледам сте го отделили в друга тема . Че не е бойлер ми е ясно , ама какво е ?
Разработка на рали-джип (не е на Ленд Ровър, а на друга фирма, довечера мога да дам подробности) на базата (шаси) на Range Rover Classic (100 инча, а не 92.* като на късия Дифендър) и отгоре накачени панелите (дефакто муцуната и образа) на Дифендър-а.. Довечера мога да кача и снимки..
Идея нямам колко струва, но сигурно е в price-range-а на Туарег и Паджеро от Дакар-емисиите.. Дето се казва - i cannot even start to imagine buying this..
Алекс, моят бял bowler е маалко далеч и маалко по-дълъг от истинския , но пък страничните огледала, предните фарове (и габарати и мигачи ), както и веждите са същите, така, че тази събота и неделя мога да ти дам няколко кръгчета. В замяна - знаеш, същото за мен, с приятно боботещия 2.7i 16V..
фирмата за която говорите е много известна щом и аз я знам
четох за нея в руско списание за мотоспорт
имало доста руски състезатели които си ги поръчват от англия
можеш да си го поръчаш както си искаш с какъвто двигател искаш
предполагам че да му сложат лебедка ще е най малкия проблем
ще потърся списанието имаше описани цени мени всичко
вижте в някой от руските сайтове не може да няма инфо
Коментар