Колеги, моля за информация къде в София да търся стъкло за фар /чувал съм, че някъде продават турски/. От моргите не става, защото стъклото беше залепено със силикон и се води фар-модул. Благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Стъкла за фарове-къде???
Свий
X
-
До: Стъкла за фарове-къде???
Модела ни говори...... Проверихте ли при вноситела на тези автомобили? Друг вариант, понеже първия може да е неоправдано скъп, е всеки един магазин за автоаксесуари. Купуваш си комплект фарове против мъгла с подходящ диаметър и ги монтираш на мястото на оригиналните....Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
До: Peter
Първоначално публикуван от Peter TurboD Преглед на мнениеКолеги, моля за информация къде в София да търся стъкло за фар ...
п.п. Не съм съвсем сигурен, но май е това -> 088.776.2125 - намери го гугълаПо-добре късно, отколкото по-късно.
Коментар
-
А тези стъкла не стоят ли доста по-различно,в смисъл не бият ли на синио/не знам къде е ер малък/,нали и аз търся такова та питам....
SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...
Коментар
-
До: Peter
Първоначално публикуван от Жоро Преглед на мнениеИма човек в София, който се занимава само със стъкла на фарове. Намираше се в една пресечка на бул.Стамболийски от центъра след Д.Петков от дясно. И преди да се излезе на Т. Александров е работилницата. Имам телефон, но ми е в офиса. Ако не е късно в понеделник (дано не забравя) мога да го кажа.
п.п. Не съм съвсем сигурен, но май е това -> 088.776.2125 - намери го гугъла
Коментар
-
Пиши какво е станало,че и аз имам стъкло за смяна на една баварка.В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Коментар
-
Колеги, работата НЕ става. "Специалиста" ми предлага да ми изреже парче от обикновено прозоречно стъкло/всички фарове оправя по този начин/. На въпроса ми 'няма ли да се спука от нагряването?' отговаря: 'ами те на халогенните се пукат'. Може би ще издържи само на фар с голям обем, но аз се отказвам от подобен "ремонт".
Коментар
-
Е как така обикновено стъкло,такова като за прозорци ли,или все пак излиза оформено като оригинално,просто не е релефно.
SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...
Коментар
-
На тези изобретения им викам "аквариум",изрязват прави стъкла,за фаровете,отвътре слагат прозрачна плака,на която са нправени "шарките" на стъклото.Става много грозно,щото неможе да се получи овалност на стъклото.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Първоначално публикуван от taran Преглед на мнениеНа тези изобретения им викам "аквариум",изрязват прави стъкла,за фаровете,отвътре слагат прозрачна плака,на която са нправени "шарките" на стъклото.Става много грозно,щото неможе да се получи овалност на стъклото.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар