Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нека да си бъдем полезни.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нека да си бъдем полезни.

С две думи кай какво работи,и с какво може да помогне на съфоромците,ако темата се дублира моля да се изтрие.

Аз ще съм първият,работя в БТК,съпорта на АДСЛ услугата,с каквото мога да бъда полезен насреща съм.

Поздрави

До: Нека да си бъдем полезни.

Търговец в Торино Моторс АД :
    Оторизиран дилър на IVECO
    Официален вносител на ASTRA
    Към нас са още - Вантотрейд сервиз на Фиат и вносител на NEW HOLLAND и не на последно място представител на PIRELLI

Както е ясно ако мога да помогна насреща съм !!!

Коментар

Уважаеми колеги, радвам се че имате желание да се представите и евентуално помагате с нещо на останалите... Защо не се възползвате от специалната форма за това:

Пълноправни участници в портала... Просто поискайте включване в тази група... и ще имате достъп до форума където останалите като вас са написали личните си данни, какво работят и т.н....
      VPetrov.photography

Коментар

Да и това е вариант,но и тук който има желание да напише кратко описание за дейността си,винаги може да се пусне едно Л.С до човека аки ти трябва при нужда от помощ?Не всички колеги могат все още да се оправят с някой тънкости в форума,мисля че тук ще е по-лесно?Без да се обижда никой,човек се учи докато е жив.Поне аз така виждам нещата?

Поздрави
        Последно редактирано от FiveFinger; 07-01-08, 17:51.

Коментар

Ами тези страници се индексират от търсачката и ги вижда целия свят. А подфорума може да се вижда само от участниците в него, което мисля че е справедливо. Повечето хора тук се познават лично и са повече реални колкото виртуални личности. Ако желаеш се регистрирай там, помоли администратора да те включи и ще видиш личните данни на участниците и ти да споделиш своите.

Коментар

Търговия с всякакви крепежни елементи и ел. машини Makita.С каквото мога да помогна винаги съм насреща.
            Николай Папазов

Коментар

Сервиз за GSM апарати и представител за Шумен на Sprider Kurier

Коментар

Всякакви фискални и търговски складови системи и софтуери за тях правя и продавам.... Ако някой иска консултации по темата - винаги съм на разположение...

Коментар

Момчета, всичкото това хубаво, ама мястото на подобна тема НЕ е в "Автомобили 4х4". Както ви предложи Венци, който иска - да се включи в "Пълноправни участници"
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Понеже не сме мотористи и сме тук .4х4 .Аз чета този форум от година и ми е полезен,а контактите които съм си създал тук са само от обявите за продажби, където никой не си крие личните данни.Участието в тази тема няма задължителен характер, а само добра воля ако искаме да си бъдем полезни...............Когато ми трябва нечий опит го търся в форумите ,ако ми трябва друго си го плащам.
                    Занимавам се механика електроника и нестандартни решения измъкаване от затруднени полжения,пътувам по-рядко до западна Европа
                    P.S. Форума ми харасва като технически и знам ,че не е любовен
                    FJ40 07 1984 VIVA TEL 0877 454448
                    BJ42 04 1982
                    FJ62 11 1983 skipe blago4x4
                    LZ 2 BHB

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                      Момчета, всичкото това хубаво, ама мястото на подобна тема НЕ е в "Автомобили 4х4". Както ви предложи Венци, който иска - да се включи в "Пълноправни участници"

Глас в пустиня

Коментар

Мисля че темата си е точно за тук,защото хората които четатат форума и желаят да бъдат полезни на някой могат да си оставят кратко описание на нещата с които се занимават и ЖЕЛАЯТ ДА ПОМОГНАТ НА КОЛЕГА не само откъм техническа страна,с тази цел съм я пуснал темата,защото може и да има нежелаещи,и тяхното участие да стига до технически съвети тук.Търсенето тук ще е по лесно,защото всеки ще е написал своята работа,а не да се ходи по профили и да се търси точо всеки с какво се занимава?За мен така стоят нещата,може и да греша?

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
                          Мисля че темата си е точно за тук,защото хората които четатат форума и желаят да бъдат полезни на някой могат да си оставят кратко описание на нещата с които се занимават и ЖЕЛАЯТ ДА ПОМОГНАТ НА КОЛЕГА не само откъм техническа страна,с тази цел съм я пуснал темата,защото може и да има нежелаещи,и тяхното участие да стига до технически съвети тук.Търсенето тук ще е по лесно,защото всеки ще е написал своята работа,а не да се ходи по профили и да се търси точо всеки с какво се занимава?За мен така стоят нещата,може и да греша?
                          Поздрави
                          Със същата логика можем да наблъскаме всичко в един форум. Защо ли си играем да правим подфоруми и да систематизираме информацията?!?

Ето в този форум има линк към една сканирана книга за Нисан Патрол. Много е полезна. Би ли намерил темата с линка?
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Мястото на тази тема е (да се изразя по-меко) в контейнера!
                            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Щом така мислите,няма лошо,моля модераторите или администраторите да изтрият темата!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X