Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мерцедес или БМВ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мерцедес или БМВ

Някой може ли да ме осветли кое МПС е по-добро-мерцедес 250 турбодизел или БМВ 525 тдс.И двете са долу-горе на еднакви километри и години, с климатици , но мерцедеса е по-скъп с около 2000 лв. Произведени са 1994 г. , мерцедеса е модел 124 , бмв-то Е34.

надали някой може да те "осветли" защото втора ръка кола се купува като се гледа състоянието и , а не "по принцип". Ако са в еднакво състояние (което е много трудно да се случи) избираш това което ти "легне на сърцето", а за мен това по-би било БМВ-то
    Успех и Умната

Коментар

А бмв-то не е ли по-сложно и по-трудно за поддръжка?Чувал съм , че и двигателите/2,5тдс/ им са по-капризни от мерцедесовия еквивалент/2,5 тд/?

Коментар

Имал съм и от двете коли и трябва да ти кажа че избора е доста труден. Всяка от двете си има предимства и недостатъци. БМВ-то е с по силен мотор, един цилиндър в повече, тежи по малко и като цяло е по бързо. Мерцедеса е несравнимо по удобен и по широк. В този модел БМВ се чувствам като в ковчег. Нищо капризно няма в мотора на БМВ-то, и двата са зверски здрави и ако не ги е барал някой вандал могат да изкарат бая над 500 000км.
        http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

!!! BMW !!!
          !!! 525 tds 143 P.S. !!!
          По-добрия избор
          (ПРИСТРАСТНО МНЕНИЕ )

Коментар

Re: Мерцедес или БМВ

Първоначално публикуван от Тихомир Севов
            Някой може ли да ме осветли кое МПС е по-добро-мерцедес 250 турбодизел или БМВ 525 тдс.И двете са долу-горе на еднакви километри и години, с климатици , но мерцедеса е по-скъп с около 2000 лв. Произведени са 1994 г. , мерцедеса е модел 124 , бмв-то Е34.
            как ме забаламоса лятото - нямам пари за джанти... сега БМВ ще си купуваш
            кажи отказах се, що трябва да разтягаш локуми
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Не си ме разбрал,аз си карам Нисана! Баджанак ми реши да си купува кола и понеже няма никаква информация за двата автомобила ме накара да попитам във форума.Това е! А от джантите не съм се отказал,просто събирам парите!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X