Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за помощ при разчитане на реглаж на преден мост.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля за помощ при разчитане на реглаж на преден мост.

Колеги може ли да ми погледнете данните от реглажа и да си кажете мнението.
    Притесняваме че колата изглада като татра след реглажа. Не дърпа не сее.
    Направи ми впечатление на първия ред предписаните стоиности и настроение са много различни. https://imgur.com/a/y5fFJhC
    Не знам защо си мисля че на първия ред наклона след реглажа трабва да е м/у 1,57 и 2,57 а не 0,33
    Последно редактирано от rosenmvr; 04-09-18, 20:27.

От: Моля за помощ при разчитане на реглаж на преден мост.

Правилно си мислиш (Не знам защо си мисля че на първия ред наклона след реглажа трабва да е м/у 1,57 и 2,57 а не 0,33 ) принтера не е цветен иначе от дясната страна на диагностичния ще цъфне всичко в червено което е извън предписаните норми.Връщай колата на реглажа да си го оправят.
    Персонален поздрав за всички в народното събрание /Господ да ви убие,Аллах да ви вземе,Чумата да ви тръшне,Синовете ви зетьове да ви доведат.АМИН/

Коментар

Ходих днес и ми казаха че това е надлъжният наклон на амортисьора и нямало значение как е важнот да е еднакъв от двете страни. От него зависело само дали волана ще се връща сам след завой. Нямало да има проблем с гуми.

Коментар

Първоначално публикуван от rosenmvr Преглед на мнение
        Ходих днес и ми казаха че това е надлъжният наклон на амортисьора и нямало значение как е важнот да е еднакъв от двете страни. От него зависело само дали волана ще се връща сам след завой. Нямало да има проблем с гуми.
        Не че нещо но...
        В графата "преди", надлъжният наклон е около 3 градуса , което е доста по-добре от това, което е след регулирането. Честно казано, не знам
        как са успяли да намалят толкова много надлъжният наклон и защо е било необходимо това. За мен, това не е качествен реглаж, или апаратурата нещо не е в ред, или не е направена компенсация на джантите преди регулирането. Последното е доста масово, защото ги мързи да го правят. Друг вариант - регулирана е само сходимостта, като после е "скипнато", така да се каже, пълното измерване и затова са се получили тези странни стойности за надлъжният наклон на шенкелната ос. Разбира се, това само предположения... За какво точно става въпрос знае единствено механикът, който е извършил регулирането на геометрията. Иначе е вярно, че това няма да окаже никакво влияние на неравномерно/неправилно износване на гумите, но определено намалява стабилизацията към праволинейно движение.

Коментар

Коментар

Здравейте, бих ви препоръчал да направите диагностика на друго място.
            Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X