Колеги, търся някой в София, който да разбира много от CAN bus имобилайзери и с когото да сложим един такъв по качествен начин. Повече инфо бих дал на ЛС. Ще съм благодарен за добри препоръки.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся МНОГО кадърен алармаджия...
Свий
X
-
От: Търся МНОГО кадърен алармаджия...
То няма по просто нещо, от монтажа на КАН имобилайзер. Четири кабела са. Сподели модела на колата и ще ти кажа на лични, къде да го свържешSuzuki Vitara 1.6 Avtomatic
SSang Yong Kyron 2.0xdi
Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd
Коментар
-
Първоначално публикуван от atanas_93 Преглед на мнениеТо няма по просто нещо, от монтажа на КАН имобилайзер. Четири кабела са. Сподели модела на колата и ще ти кажа на лични, къде да го свържеш
Коментар
-
за кой *** ви е да слагате тия гадости? Да не сме 1993гпомогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Да напише тук, че и мен ме интересува.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Проверете I-Trade Service (не ми излизат в чичко Гуугъл, намерих ги от форумите на Тойота) в търговски център Надежда (това в София). Не бих залагал на CAN защита в автомобили от 2000г+. Слагат едни техни, както и руски StarLineТел / Viber: +359 889 396 793
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнениеза кой *** ви е да слагате тия гадости? Да не сме 1993г
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар