Обява

Свий
Няма добавени обяви.

забранено за дизелови автомобили

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: забранено за дизелови автомобили

В Атина има контрол на въздуха и при замърсяване се въвеждат ограничения за движението на колите в звисимост от номерата им (четни и нечетни). Частните дизелови автомобили не са разрешени в Гърция, защото дизеловия дим на практика разрушава старините. Чуждестранните коли за момента не се включват в това правило, но ако шофирате из Атина имайте го в предвид!

Tова съм чувал и от други източници.

Коментар

Преди месец бях в Солун баш в центъра с Патрул дизел никой копче не ми каза, само дето ме гледаха като гръмнати на вратите ми има голям стикер VROMOS.com а на гръцки значи ВОНЯ,СМРАД,

Коментар

Те са мислили че си еко активист ) и им показваш нещо )

моито пуши доста като му е студено значи ли че немога да ходия в
        Солун

Коментар

и нашето пуши доста докато загрее.... Ама после е планински въздух..... Изводът е, че Патролите ще ги караме из гръцко само подгряти.....

Коментар

През м. Септември бях в Солун и Халкидики с LR Disco 300 TDI, никой нищо не ми каза. Можеби за чужденци не важи?
            Toyota Hilux 3.0 D4D 2008
            Discovery 2.5 TD5 2000 EX
            Land Rover Discovery 2.5 TDI 1996 EX

Коментар

Доколкото си спомням понеже преди 4 години живеех и работих в гърция,нещата бяха такива-дизелови автомобили се използваха само и единствено за работа сиреч,фирмени автомобили.
              Това обаче не се отнася за автомобилите с чужда регистрация,те могат да бъдат всякакви,явно нищо не се е променило от тогава
              Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

Така,
                и аз малко да потвърдя:
                1. На гърците им е забранено да карат личен автомобил дизеляк в центъра на Атина и Солун - по всичк идруги пътща няма проблем. Доскоро живеех там и видях да се прокрадват тук-таме разни CRDI и CDI из Солун. Служебните може да са дизели, но служебни - товарни, големи за превоз на хора, а не леки.
                2. Всичките има таксита са дизели (последното ми возене беше в една Octavia 1 на 960 000 км. без основен ремонт).
                3. Чужденцита карат каквото си искат (дори и атомното suzuki на каскадьора.

Газостанции - чувал съм за няколко - ако не ме лъже паметта една в Атина и една в Ламия.
                Георги Гатев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X