Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръка относно смяна на масло

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препоръка относно смяна на масло

Първоначално публикуван от dabeda Преглед на мнение
    ...
    Газ,не раздавам ,не съм състезател,които да цеди 6-7 хил.оборота само от време на време
    Е така де, то е срамота да имаш "беенве"® и да не му докарваш звук, как иначе ше те отразят ?!

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
    5w50 колко яко стега? Имам един стелаж да залепя...
    ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Карай си 5-40 щом колата не го гори и си свиркай. Ето едно хубаво масло цък или цък. Първото е на база PAO, но и второто не е лошо. Има и други хубави но и на по сериозни цени.
      Subaru Legacy 2.5
      Suzuki GS500 E

Коментар

Здравейте,карам БМВ 318ТДС Компакт,1998 година и се налага смяна на маслото.Колата досега е карана само с 5w40,понеже имам у нас 5 литра туба неотпечатвано масло (То толкова и събира) Motul 10w40,та въпроса ми е подходящо ли е това масло за БМВ-то,та да не взимам 5w40,а следобед направо да го смена с филтрите.Благодаря предварително.Или да взема 5w40?
        Старата любов ръжда не хваща, а непоправимо гние!

Коментар

Общо взето тези цифри са само малка отправна точка за маслото, та ако е качествено колата няма да му се разсърди, има пълна синтетика масла (група 4 и 5 бази) които са по-добри от 5-40 от група 3 примерно та не е съвсем еднозначен отговора. Ако маслото отговаря на препоръчаните от производителя критерии или ги превишава наливай и карай и следващата смяна пак 5-40.
          Subaru Legacy 2.5
          Suzuki GS500 E

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
            Каква е пък тази промоция? За всичко 5w20 под 20 лв./литъра, моля сигнализирай, ако има промоция?
            Към някаква конкретна марка имаш ли предпочитания да проверя при моите снабдители ?
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
              Към някаква конкретна марка имаш ли предпочитания да проверя при моите снабдители ?
              Не. Просто ме интересува цена под 20 лв./л.
              Враг вероломно обстрелял наши самолеты, которые мирно бомбили его города ©

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5w20.JPG
Прегледи:1
Размер:84.2 КБ
ID:5757227

Коментар

Ма това е за Форд бе Ванка.
                  Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Да, ама е 13.52/л.

Явно вече и Гагич почнА да споделя, че тЪни.

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                      Да, ама е 13.52/л.

Явно вече и Гагич почнА да споделя, че тЪни.
                      Това , че някъде товарят каруцата , било марка автомобил , било марка масло , да не би да значи , че трябва да им се уйдисва.Не мой с един ептет да работиш и за ползвателите на М10Д и на 5W20.
                      Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Вчера за приятел съм взел 5W40 ПЪЛНА СИНТЕТИКА на хубава холандска марка на 7лв/л от варел.
                        И за Гагич имам оферти, ама като не ще да черпи кафе ...

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
                          Това , че някъде товарят каруцата , било марка автомобил , било марка масло , да не би да значи , че трябва да им се уйдисва.Не мой с един ептет да работиш и за ползвателите на М10Д и на 5W20.
                          В Щатите е 1 US$ квартата и пцуят по техните форуми колко скъпо било Требело да бъде макс. 3 $ галона, всичко друго било измама и товарителница.
                          Хубаво е, че се появява и по-евтино 5w20 вече. Преди 8 години като си взех "Либито" подобна беше историята с 5w30, 18-22 лв./л. само в "БалкОнСтар", "Вест Ауто" и "Тото Мое", опс... "Мото Пх...", онуй де, знаете го. Сега вече има навсякъде при средна цена около 7,50 лв. на литър.

Коментар

Коя е холандската марка, ако не е тайна? Интересни са ми отзиви за North Sea Lubricants.
                            Ford Maverick II 2.3 XLT
                            Ford Mondeo MK5

Коментар

Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
                              Коя е холандската марка, ако не е тайна? Интересни са ми отзиви за North Sea Lubricants.
                              Производитель: ООО "Техно Инжиниринг". Украина, 02099, г. Киев, ул. Оросительная 7
                              Ама, мани го Гагич, той само в "Гугъл" рови, а "Гугъл", както знаем, е жидо-масонски контрадезинформационен проект. Друго си е ЕЖК или "един прЕател"

Коментар

Гагич е прав, да ви имам цените. Преди няколки години взех на заем Корсата на бълдъзата, и реших от куртоазия /имам и такива моменти след тежък запой/, да и сменя маслото. Сметката беше повече от смяна на масло на V8 тук. И тук говорим за синтетика и мотор събиращ почти кашон с масло. Баси Корсата. Нещо ви цакат там...
                                https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                                X