Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв джип не бихте си купили повторно?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какъв джип не бихте си купили повторно?

Какъв джип не бихте си купили отново и най-важното - защо? Важно е да се напише не само марката, а точния модел, годината на производство и типа двигател... смятам се сещате защо.....

Въпроса е ясен.... Ако има обективни отговори - ще се събере доста полезна информация...

Признавам се без бой, че съм силно заинтересован от отговорите, защото съм на финала на покупката на "нещо 4х4" и колкото повече чета и натрупвам знания, толкова по не мога да реша какво да е..... А до 10-на дена покупката трябва да е факт.....
    Последно редактирано от Георги Иванов (gorbi); 05-12-07, 15:11. Причина: едит

До: Какъв джип не бихте си купили повторно?

Не бих си купил джип различен от Гранд Чероки WJ.
    Обоснован отговор-има всичко което съм искал да протежава моята кола !
    TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
    Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
    Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
    Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Аз лично не бих си купил малък джип-от рода на Витара,Самурай и т.н.Нищо против тях,но досега бях с Паджеро къса база,а вече се прехжърлям на Гранд.Смятам,че е доста по-удобен.

Коментар

Въпроса ти звучи като "КАКЪВ ДЖИП ДА СИ КУПЯ" след като си на финала за покупката на 4х4 има ли смисъл от мнения.Всеки тук си харесва малко или много Джипката щото си я е избрал сам , според предназначението и възможностите /финансови те/.

Ще ти цитирам един стар шофьор който преди време ми каза тази приказка още в зората на автоДжамбазлъка:
        -ХВАЛИ СТАРО, КАРАЙ НОВО.
        Land Rover Discovery:
        - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
        Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Първоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнение
          Въпроса ти звучи като "КАКЪВ ДЖИП ДА СИ КУПЯ" след като си на финала за покупката на 4х4 има ли смисъл от мнения.Всеки тук си харесва малко или много Джипката щото си я е избрал сам , според предназначението и възможностите /финансови те/.

Ще ти цитирам един стар шофьор който преди време ми каза тази приказка още в зората на автоДжамбазлъка:
          -ХВАЛИ СТАРО, КАРАЙ НОВО.
          Точно,така е.Пък колата е като жената.Като сме се взимали да не сме си знаели един на друг скритите дефекти.Като се колебаеш си вземи нова,като не можеш нова каквото на сърце ти легне и на джоба.
          А след това идва стягането и ремонтите.
          Добре дошъл в семейството.
          Успех.
          Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
          "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
          "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
            Какъв джип не бихте си купили отново и най-важното - защо? Важно е да се напише не само марката, а точния модел, годината на производство и типа двигател... смятам се сещате защо.....

Въпроса е ясен.... Ако има обективни отговори - ще се събере доста полезна информация...

Признавам се без бой, че съм силно заинтересован от отговорите, защото съм на финала на покупката на "нещо 4х4" и колкото повече чета и натрупвам знания, толкова по не мога да реша какво да е..... А до 10-на дена покупката трябва да е факт.....
            така зададен въпроса е безмислен, щом се отнася за употребяван автомобил. там всичко зависи и от късмет при попадението на конкретния екземпляр. който си е патил от дадена кола - намразва модела и никога няма да си купи същия от антипатия, така че купувай каквото ти е на душата, само гледай да е в прилично техническо състояние и да ти върши работата за която го взимаш - а кола/джип който да не се чупи - няма!

Коментар

Така зададен въпроса е бзсмислен. А защо да не си я взимам? Не бих си взел Самурай, за да пътувам всеки ден София - Варна. Ни бих си взел Кайен, за да ходя на офроуд. Друг не бих си взел за друго... Всеки има различни изисквания и това което е лошо за един, може да е перфектното решение за друг. Дори и да са за една цел пак е според вкуса. За асвалта някой ще ти каже "Не си взимай Витара, взои гадно.", а друг "Не си взимай Рейндж, не може да си намериш място за паркиране.". За гората пък един ще ти каже "Не си взимай Самурай, зле е на странични наклони.", а друг "Не си взимай Патрул, много е тежък.". И всичките ще са прави... за себе си. Въпрос на вкус, стил на каране, навици и нужда.
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                Така зададен въпроса е бзсмислен. А защо да не си я взимам? Не бих си взел Самурай, за да пътувам всеки ден София - Варна. Ни бих си взел Кайен, за да ходя на офроуд. Друг не бих си взел за друго... Всеки има различни изисквания и това което е лошо за един, може да е перфектното решение за друг. Дори и да са за една цел пак е според вкуса. За асвалта някой ще ти каже "Не си взимай Витара, взои гадно.", а друг "Не си взимай Рейндж, не може да си намериш място за паркиране.". За гората пък един ще ти каже "Не си взимай Самурай, зле е на странични наклони.", а друг "Не си взимай Патрул, много е тежък.". И всичките ще са прави... за себе си. Въпрос на вкус, стил на каране, навици и нужда.
                +1000
                Естествено че е според зависи,
                най-добрия в гората няма да Кайен на пътя, и разбира се обратното
                sigpic УАЗ-452

Коментар

...така както го интерпретирате до тук въпроса наистина звучи безмислено..... (коментарите до тук са отговори на въпроса "какъв перфектен джип да си купя", а аз не питам това.... )

Въпросът е отправен към хората които са притежавали, шофирали, обслужвали някаква конкретна машина и предвид неудобствата от всякакво естество които им е създала, биха избегнали момента да си го натътрузят пак..... Демек личен опит, не субективни мнения ... един чул, пък друг чел, пък трети са му преразказали...

Нов няма да си взема, защото нямам възможност да платя в брой... а лизингите ни са все още много измислени ( лихви, застраховки, гаранционно обслужване и т.н.) за да се хващам на такова хоро....
                  Последно редактирано от Георги Иванов (gorbi); 05-12-07, 16:41. Причина: едит

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X