Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nissan купи Mitsubishi Motors. Сега какво?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Nissan купи Mitsubishi Motors. Сега какво?

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Да не ви развалям илюзиите, ама тд 42 е двигател за автобус с всички плюсове и минуси
    А 1HZ за какво е?
    Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

https://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_Civilian

https://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Coaster

Така де, поради което аз лично не ги харесвам
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Сега разбрах, че Fuji heavy industries са всъщност Субару...
        Имам мотофреза с такъв двигател, без да знам, че съм имал Субару...
        За 14 години експлоатация има сменени две свещи, и два пъти е сменяно маслото.
        Железен двигател излезе, и още си работи като в първа младост.

Извинявам се за спама, ама явно всичко японско е читаво. Та каквото и да се пръкне от новата сделка-би трябвало да е хубаво. Като всичко японско.
        Последно редактирано от Кольо; 12-05-16, 22:13.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Много се размечтахте, ама май ще е с DCI мотор, за добро или за лошо. Мостове от ВАЗ, другото от където дойде. Дано не съм прав(е за мостовете се съмнявам, въпреки, че пак е от концерна).
          Ford Maverick II 2.3 XLT
          Ford Mondeo MK5

Коментар

Другото хубаво е че ще могат да си съберат и на двете фирми дизайнерите и да ги разстрелят в комплект. Поне тези отговарящи за щатския пазар и за патфайндъра + аутлендъра.
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Да не ви развалям илюзиите, ама тд 42 е двигател за автобус с всички плюсове и минуси
              Дай Петраки името на мотора, който ще представиш в противовес на "автобусните" и "корабни" мотори 1HZ, 1HD-T и TD 42, а от мен да добавя и 12HT, 2H, 3B, 13BT...

Бива, бива дрънканици, ама за мотори, слагани на джипове, движили се последния половин век по най-суровите места на малката ни планета и оценени от хората, имали и имащи необходимост от тях, да се твърдят глупости, е меко казано нелогично...
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

Дани, къде видя че съм казал, че не са здрави или нещо си. Казал съм че не ми харесват. Мога и да се обоснова защо, ама едно че съм го писал поне десет пъти в тоя форум и две е ирелевантно, а три хората половин век се движат с МЗМА-408, при всякви климатични условия, ама тва кво доказва?
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Дани, къде видя че съм казал, че не са здрави или нещо си. Казал съм че не ми харесват. Мога и да се обоснова защо, ама едно че съм го писал поне десет пъти в тоя форум и две е ирелевантно, а три хората половин век се движат с МЗМА-408, при всякви климатични условия, ама тва кво доказва
                  Москвича не мое сирома баш при "всякви климатични условия", ама айде...Те горенаписаните Тойоти, че свършиха- свършиха, че запазени такива и кондиционни не можем да си позволим- не можем..., но не бива да се отрича успеха и безусловното властване на Крузерите по бездорожието. Елементарно от Тойота- безприкословно съблюдаване на качеството..., всеки е чел "Пътят на Тойота" ..може би..Говоря за миналото.., в съвремието нещата се уеднаквяват, комерсиализират и опорочават...
                  0899 шест5313нула
                  За всекиго по нещо

Коментар

На въпроса "Сега какво", моето мнение е: - сега нищо по отношение на моделите 4х4 които ни интересуват - за възраждане на подобни на Патрул и Паджеро модели забравете.
                    Ще се пробва да се завоюва пазарен дял от водещите в СУВ сегмента МБ, БМВ и ВАГ, само, че няма да е лесно предвид азиатските дизайнери, които вярно са за разтрел
                    В тая връзка: - в последно време гледам се разкарват някакви нови джиповидни модели на МБ, приличат си, но всичките различни!?
                    Почнах да чета и се оказа, че като се почне от А клас, та се стигне до S клас има СУВ!? Тоест, GLA, GLC, GLE, GLS! Че даже и GLE купе!
                    "Как ще ги стигнат братята" германци не ми е ясно!

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                      ... за възраждане на подобни на Патрул и Паджеро модели забравете.
                      Ясно е отдавна това..., ето и за капак:

http://fakti.bg/avto/185691-sbogom-n...and-cruiser-70
                      0899 шест5313нула
                      За всекиго по нещо

Коментар

нищо няма да се промени...т.е. нищо няма да се промени към по-добро /от наша гледна точка/ едни чичковци с пури са прее...али други чичковци с пури и сега заедно ще продължат да търсят начини как колите хем да се продават повече, лошото е, че единствения начин, който наистина работи, е да накарат купувачите да ги сменят по-често.................. затова и няма смисъл да се правят коли, които деянат извън гаранцията си.

Коментар

То вече е такъв мармалад в автомобилната индустрия, че скоро време само емблемите и визията ще е различна.
                          Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                          И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                          вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Първоначално публикуван от mohera Преглед на мнение
                            То вече е такъв мармалад в автомобилната индустрия, че скоро време само емблемите и визията ще е различна.
                            Още преди 15-ина години за първи път чух лафа: "Малко производители и много марки".
                            SUV

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                              ..
                              В тая връзка: - в последно време гледам се разкарват някакви нови джиповидни модели на МБ, приличат си, но всичките различни!?
                              Почнах да чета и се оказа, че като се почне от А клас, та се стигне до S клас има СУВ!? Тоест, GLA, GLC, GLE, GLS! Че даже и GLE купе!
                              ...
                              Че МБ дори пикап изкараха...

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                                Че МБ дори пикап изкараха...
                                То преди време даже имаше и една радио реклама, нещо от сорта: "Еххее, Мерцедес баничарка, супер". Апропо не сещам за кой знае колко марки, еле пък премиум, които да произвеждат почти цялата гама от возила по видове и подвидове-междуградски рейсове, за градски транспорт, тирове, бусове, ванове, мини ванове, баничарки, СУВ в какви ли не варианти, седани, лимузини, кабриолети, роудстъри, купета, участие при колите за Ф1 и т.н. и т.н. Само мотори май не правят.
                                SUV

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X