Здравейте.На 20 години съм и с баща ми караме едно бусче Тойота Литайс 1989.Имаме го вече 20 години и баща ми както и аз сме много привързани към него,пък колко работа е вършена с него хем е пътнически 7+1 и става товарен,та въпроса ми е следния къде някъде в Бургас да намеря качествен сервиз,защото има нужда от много ремонт по него като се започне от махане на ръждата,смяна на амортисьори и още куп дребни детайли.Просто с времето баща ми не го е поддържал поради други причини и сега реших това лято да го стегна,че искам още няколко годинки да изкара,така че някакви предложения за добри майстори(знам,че няма да е евтино,но лека по-лека съм сигурен,че ще стане.Може да пусна някои снимка.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Микробус Тойота
Свий
X
-
От: Микробус Тойота
Оfftopic: Не крия, че съм пристрастен към марката, ама това ми звучи като във форум Тойота: "Разочарован съм от качеството на моята Корола Е10 - след 270 000 км стъклото на километража е лееко надраскано!" Колега, ако закупиш сега нов микробус, след 27 години от него ще е останал само споменът. Извинявам се за спама, ама не се стърпях!
-
Не може да се прецени колко има за кърпене,нооо колкото и да си готов да платиш,какво реално ще свърши майстора,ще се види след години.Това е истинска Тойота,сегашните са Пежо...Аз не бих инвестирал във вана,а бих карал колкото изкара-за да стане добре,вероятно ще струва повече от стойността му
Коментар
-
Все си мисля че имаше във форуча човек от Бургас, кой имаше или работеше в сервиз за Тойоти, но не мога да се сетя сега кой беше. Иначе бусчето за годините си изглежда супер. Ако дъното не е тотално изгнило и ДВГ-то се държи си струва да го стегнеш. Ще изкара още много.
Коментар
-
Снимай по възможност къде и колко е изгнило.
Моите 5ст. по темата са следните.
Това бусче е от класа на Нисан Ванет.
Имахме Ванет в далеч по-окаяно състояние от това. Направих му основен ремонт на мотора и още няколко освежаващи процедури , на обща стойност около 1000 лв. и го карахме орташки още доста години до пълният му разпад. И бяхме предоволни.
Ако можете да вложите и малко собствен труд, за да намалите стойността на ремонта, съвета ми е, действайте.
Коментар
-
Проблемът е долу.Там е бая изгнила иначе като цяло е в добро състояние,но трябва голяма поддръжка и частите трудно се намират.В цяла България са останали единици такива.Та ако някои от вас може да ми препоръча качествен сервиз,ще ида на един преглед да я видят хората пък каквото сабя покажеПоследно редактирано от v1sk3o; 10-05-16, 19:40.
Коментар
-
Първоначално публикуван от piron45 Преглед на мнениеВсе си мисля че имаше във форуча човек от Бургас, кой имаше или работеше в сервиз за Тойоти,Първоначално публикуван от v1sk3o Преглед на мнениечастите трудно се намират.
За ремонта звънни утре, ама да е след 11.00ч0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Бусчето изглежда много добре. Аз не бих го изоставил, ако има начин да се изкърпи. Тук срещам едно такова в много, ама много окаяно състояние. От долната част на купето почти не е е останало нищо, но човека си го кара.
Наснимай отдолу, но изглежда много прилично за годините си.Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Идиотско мнение ама ако имаш възможност направи каквото можеш!!!Мисля че си заслужава!!!!Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
0888854582
Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от v1sk3o Преглед на мнениеПроблемът е долу.Там е бая изгнила иначе като цяло е в добро състояние,но трябва голяма поддръжка и частите трудно се намират.В цяла България са останали единици такива.Та ако някои от вас може да ми препоръча качествен сервиз,ще ида на един преглед да я видят хората пък каквото сабя покаже
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар