Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4х4 дизайн

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 4х4 дизайн

Първоначално публикуван от jamiemirror Преглед на мнение
    Има си дизайн и дизайн. Внушението на джипа не е като на леката кола - оттам и нуждата от друго излъчване с различен стил.
    +1 Дизайн и красота са две съвсем различни неща.
    VARADERO SD2

Коментар

[quote=V93;258583]Съвсем нормално е, когато става въпрос за машини, предназначени за офроуд експлоатация, естетическите съображения да остават на заден план за сметка на функционалността. В крайна сметка, каква е ползата от, например, една броня с красиви форми, ако на първото по-криво място гората си я вземе?quote]
      Аз намирам една "грозна" , агресивна, наджипена и кална машина за красива, задуволява дори естетическите ни изисквания. Според мен, естетическите съображения не остават на заден план, те просто робувайки на функционалността действат на едно душевно ниво и често носят не по-малко удоволствие!
      VARADERO SD2

Коментар

Първоначално публикуван от jamiemirror Преглед на мнение
        Има си дизайн и дизайн. Внушението на джипа не е като на леката кола - оттам и нуждата от друго излъчване с различен стил.
        Според мен италианците са се справили добре (не говорим за техниката):
        http://images.google.com/images?q=Fi...mages&ct=title

Невероятен!!!
        Това разбира се е концепткар и дори да влезе в производство надали ще представлява точно това. И не става въпрос само за "фасон": Чисти линии - ясни габарити; Плоски стъкла; Големи врати; Люк на покрива - евакуационен; Интегрирани решетки на фаровете; Дръжките на вратите; Нишата за конзолата на страничното огледало... ...
        И ако каросерията е полимерен монокок, а трансмисията е със независими мостове с редукторни полуоси и на торсионно окачване! Пък и, ако преосигуряването на конструкцията е в порядъците на "Г"-то!
        Мани бегай... РАЗМЕЧТАХ се!!!
        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

за мен това е най-красивото

Коментар

Лично за мен потресаващо грозни са повечето корейщини от типа Мусо
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Въпрос на вкус и светоусещане......
              Прикачени файлове
              Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
              NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Ето и моя вкус накаде отива.....

Коментар

Браво Еди И моя вкус е като твоя
                  ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                  Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Мен такива ми харесват.А аеродинамиката хич не ми е приятна.
                    Прикачени файлове
                    Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.

Коментар

Моята теория е, че квадратните и "грозни" джипове, които се взимат за гората са такива, защото на никой не му пука как изглеждат. Сигурен съм, че ако пуснат заоблена машина с характеристики и здравина по-добри от на редукторния УАЗ, никой, включително и Стефан, няма да има против да я кара. Така или иначе тези машини обикновено са издрани и кални, така че външния вид е без значение. Това го знаят и производителите. Когато правят машина, която е насочена към хора, които ще залагат на качествата й извън пътя, то няма смисъл да я правят красива, защото е по-скъпо. Отделно, че напоследък са малко и тези, които стават за офроуд и масово се насочваме към по-старички модели, а нарвемето беше още по-скъпо да ги правят заоблени.
                      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                        Браво Еди И моя вкус е като твоя
                        +1
                        LZ1GYY
                        0898 436 956

Коментар

Тази червена Газка много наточена бре.......... На малката снимка я почти обърках с Вранглер
                          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                            Тази червена Газка много наточена бре.......... На малката снимка я почти обърках с Вранглер
                            Хахаха, нали съм ти казвал, добрите ГАЗ-ки и УАЗ-ки като умрат и отиват в рая и стават Вранглери
                            А лошите отиват в ада и стават на Хюндай Санта ФЕ
                            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                              А лошите отиват в ада и стават на Хюндай Санта ФЕ
                              Грубо, Дима, грубо
                              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Така де, нали за дизайн си говорим
                                Е, ако много прегрешат може и на Рекстън или Кирон да се превърнат
                                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X