Колеги, имам мултимедийно ръководство по взаимозаменяемост на детайлите в доста марки и модели коли. Големина - 5,23МВ и може да мине през поща. Поради колебания с някои видове права не ми се ще да го качвам на сървъра, така че който иска да му го изпратя да казва мейл. В dir със сигурност минава. За други пощи не знам.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Взаимозаменяемост на детайли
Свий
X
-
-
До: Взаимозаменяемост на детайли
Първоначално публикуван от velio Преглед на мнениеКолеги, имам мултимедийно ръководство по взаимозаменяемост на детайлите в доста марки и модели коли. Големина - 5,23МВ и може да мине през поща. Поради колебания с някои видове права не ми се ще да го качвам на сървъра, така че който иска да му го изпратя да казва мейл. В dir със сигурност минава. За други пощи не знам.
Имаш ЛСНа толкова години станах, а още не съм видял катафалка с ремарке!
Коментар
-
Първоначално публикуван от BAlexandrov Преглед на мнение
Коментар
-
Файла от линка ми излиза "Header is corrupt" при разархивиране !
Може ли да ми изпратиш твоя, velio ?
jamiemirror@yahoo.com
ПП: И файла от колегата издава същото съобщение но пък се оказа че въпреки това нешата могат да се извадят от архива. Предполагам че проблема е в моя телевизор (Уин РАР-а ми).
Коментар
-
Първоначално публикуван от jamiemirror Преглед на мнениеФайла от линка ми излиза "Header is corrupt" при разархивиране !
Може ли да ми изпратиш твоя, velio ?
jamiemirror@yahoo.com
ПП: И файла от колегата издава същото съобщение но пък се оказа че въпреки това нешата могат да се извадят от архива. Предполагам че проблема е в моя телевизор (Уин РАР-а ми).Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT
Коментар
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар