Обява

Свий
Няма добавени обяви.

повдигане на нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• повдигане на нива

продават се едни тампони за над и под пружината,ако ги сложа,как ще повлияят на амортисьорите.дали няма да се повредят
    "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Къде ги продават тези тампони? какво представляват точно? Предполагам че стават за предните и задните пружини. Какво производство са? Можеш ли да качиш снимки тук? Въобще дай повече инфо...
    Only after the last tree has been cut down,
    Only after the last river has been poisoned,
    Only after the last fish has been caught,
    Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

снимки немога да кача защото несам ги купил,незнам как ще повлияят на амортисьорите и на стабилността,цената им е около 10 лева на бройка,а самите тампони са кръгли и имат канали в който ляга пружината

Коментар

аз имах такъв кит на вранглера преди да си сложа истинско окачване. според мен това е една голяма глупост, която става само за гъзария, да си показваш големите гуми.

това обикновено, ако е направено добре не поврежда амортисиорите, защото с него върви е нов комплект бъмп стопове, които намаляват хода на окачването така, че да не се мърдат много. това прави колата адски неприятна за каране, негодна за офроуд и съответно скъсява живота на цялото окачване. после идват и други проблеми, с карданите, защото променяш ъгъла под, който работят и каретата се износват интензивно и се чупят, отделно от това по - големите гуми правят още бели.

може да сложиш такива подложки само ако искаш непременно да качиш по - високи гуми на колата ти за кафе
        drive alive

Коментар

с две думи данеги слагам

Коментар

айде де някой друг няма ли да даде мнение

Коментар

Когато си купих нивата тя беше повдигната(само задницата) с прожини от др. кола (незнам от каква) първият проблем беше че карето на задния кардан се разбиваше често.Амортисиорите доидоха къси и постояно сменях тампонитеим и не след дълго си отидоха. Според мен няма смисъл от повдигане защото освен по големи гуми да сложиш за др. невиждам но и големите гуми може да са голям проблем.
              Стефан 0878655377

Коментар

Първоначално публикуван от kamen_kalchev
                айде де някой друг няма ли да даде мнение
                Izvinyavam se za latineca no v compytara ne6to se precaka.Tezi podlojki moje6 da gi sloji6 edinstveno ako ti sa mnogo sma4kani prujinite v protiven slu4ay riskuva6 da skusa6 amortisyorite.Az imam 4isto novi ruski i gi 4akah 1 mesec,no kato ka4estvo sa 0 po 10 balna s-ma,ima avstraliyski pri Kova4ev v Plovdiv varvyat komplekt s amortisyori i prujini i sa 1800 lv. bez DDS.Vdigni e s po visoki gumi i zaduljitelno flanci za da gi iznese6 max. na van,ne slu6ay kolegite kakvo ti pi6at kakto kazvat ne starilo,a mnogo mnogo patilo.Probval sum po4ti vsi4ko,specialno za Niva.Moje6 da e vdigne6 s prujini no togava 6te ima 4upene na poluoski.Ne znam kolko iska6 da e vdigne6,no ne zabravyay,4e na strani4ni nakloni si po podatliv na obru6tane.

Коментар

ами иска ми се поне още с 3-5 см да я повдигна,незнам , за нови пружини сега нямам пари,затова си мислих за тези подлож ки

Коментар

а колко трябва да са високи пружините

Коментар

ами иска ми се поне още с 3-5 см да я повдигна,незнам , за нови пружини сега нямам пари,затова си мислих за тези подлож ки
                      Аз мисля че е по хубаво да не ги слагаш тия тампони.Не случайно хората са направили други пружини!
                      https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Аз съм слагал такива тампони на Мерцедес , но само отзад и в резултат се повдигна цялата кола.Не съм сменял нито пружини,нито амортисьори-те бяха газови и не съм имал проблеми,само возията малко се втвърди,но пък стана по-стабилен.За офроуд обаче не знам,но мисля че ако ги сложиш само отзад ще я повдигнеш цялата,плюс това тя отзад не е ли с твърд мост?Би трябвало в такъв случай да нямаш особени проблеми,освен при странични наклони.

Коментар

Искаш ли да ти взема от въпросните тампони.Руски оригинални

Коментар

ами аз си мисля че и тези са руски ,е поне така ми казаха
                            при теб на каква цена са,а и незнам дали да ги слагам-противоречиви мнения има

Коментар

не ги слагай

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X