Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гараж

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гараж

Здравеите колеги,
    Става випрос за град София
    наумил съм си да купувам гараж от от тези бетонните които идват и ги поставят на място,някои може ли да ме насочи към фирма която се занимава с това?
    Приемам и съвети ако накои има по добро предложение за гараж.
    Последно редактирано от svetko; 18-11-07, 16:58.
    Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD

До: Гараж

Добре е да кажете от къде сте?
    LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от svetko Преглед на мнение
      Здравеите колеги,
      Става випрос за град София
      наумил съм си да купувам гараж от от тези бетонните които идват и ги поставят на място...
      Дано мястото да е Ваше, а не чужда частна или общинска собственост - защото е гадно вместо градинка пред блока да има една бетонна купчина.
      Успех в търсенето. Виждал съм и обяви за такива втора употреба.
      По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Здрайеите,ще Ви кажа къде ги правят гаражите и цената, но проблема е мястото.Ако е общинско шанса да го вдигнат сдед като го поставите е толкова голям колкото лоши съседи имате. joro@abv.bg

Коментар

Колега и аз съм пред същия тежък проблем гаражи няма местенца има все още ...

Гражни клетки се продават(Позвънете обяви) от 500 до към 1000 лева, най-често са около 800 лева, поставянето им обаче + транспорта е малко въпросителна, нямам идея колко тежат какъв кран е нужен да ги натовари и после стовари + КМ танспорт ????

Ако разберете повече инфо споделяйте моля ви.

Поздрави,
          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Такъв гараж независимо дали е бетонен излят или сглобяем май не може да се сложи ей така пред блока без разрешение от общинатаДори и срещу наем на местото мисля че пак не става-защото ще почнат да слагат всички.Който е запознат да каже какъв е реда за мястото на слагане на гаража.Ако няма проблем с съвета-да почвам да сглобявам един веднага пред блока и аз

Коментар

Във София ВСИЧКИ гаражи от този тип са незаконни,дори там ,където общината събира наем от собствениците на гаража.
              Общината няма пари да вдига гаражите затова още си стоят.В тази връзка можете да си поставите както всички които до момента са си поставили и най-вероятно никой няма да Ви санкционира.НО САМО ВРЕМЕННО,защото има идея от Столична община ,която да разкара всички гаражи.Мнозинство също има,само до момента не е имало пари да се реализира.

Съвет:1.Ако не ти пука от НИЩО,слагаш си(не го препоръчвам).
              2.Изчакваш да се регулират нещата с озаконяването на гаражите и чак тогава си давай парите за бункер.
              Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
              NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                Колега и аз съм пред същия тежък проблем гаражи няма местенца има все още ...

Гражни клетки се продават(Позвънете обяви) от 500 до към 1000 лева, най-често са около 800 лева, поставянето им обаче + транспорта е малко въпросителна, нямам идея колко тежат какъв кран е нужен да ги натовари и после стовари + КМ танспорт ????

Ако разберете повече инфо споделяйте моля ви.

Поздрави,
                11 тона тежи такъв гараж.Не съветвам никой да си купува.Аз имам такъв,и го разкарах за складче в едно село.Въпроса с общинското място е определящ, а ако е твое собствено няма идея от бетонен.Всъщност идеята е,че се води "преносима вещ" заради куките отгоре,тоест не го фащат забрани,не се води недвижим имот.
                Тая София,тия кранове,луди ли сте бре ! И тоя дъжд ! Кво я правите тая вода !

Коментар

Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнение
                  ....Всъщност идеята е,че се води "преносима вещ" заради куките отгоре,тоест не го фащат забрани,не се води недвижим имот
                  Ъхъ, само дето дори и да си собственик на земята, ти трябва разрешително за поставяне на подвижен обект....Няма да ти го вземат, ама през месец, през два ще ти бръскат актове от общината, докато не го понесеш на ръце да го изхвърляш. Тия, дето все още ги има, са узаконени едно време и сега общинарите умуват как да прецакат собствениците и да ги разкарат.
                  "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнение
                    11 тона тежи такъв гараж.Не съветвам никой да си купува.Аз имам такъв,и го разкарах за складче в едно село.Въпроса с общинското място е определящ, а ако е твое собствено няма идея от бетонен.Всъщност идеята е,че се води "преносима вещ" заради куките отгоре,тоест не го фащат забрани,не се води недвижим имот.
                    Тая София,тия кранове,луди ли сте бре ! И тоя дъжд ! Кво я правите тая вода !
                    Води се "преместваемо съоръжение".Столична община има наредба(отменена от ВАС) за рекламната дейност и преместваемите съоръжения.Описано е кои са за какво са и какъв е режима за поставянето им.Казвам го защото съм работил по тези нормативни актове.Режима е строг а с новите съветници се чакат промени към ПО-СТРОГ.

ВИЖ ПЪЛНИЯ ТЕКСТ

Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Благодаря на всички с компетентните си мнения, вече еднозначно знаем - не бива да опитваме дори с тези клетки, няма смисъл!

Сега отново бих помолил ако някой чуе види оферта за гараж под наем, надземен или подземен да постне поне тук някакви координати - ние ще бъдем много благодарни и признателни.

Много поздрави,
                      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                        ...Сега отново бих помолил ако някой чуе види оферта за гараж под наем, надземен или подземен да постне поне тук някакви координати - ние ще бъдем много благодарни и признателни.

Много поздрави,
                        Добре, ама в кой район (край) на София те интересува?
                        По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Младост 4, => кой да е Младост, Камбаните, Горубляне, Ам. колеж, Симеоново, Лозен и т.н.
                          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X