Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лепене на маншон

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Лепене на маншон

Днес трябваше да карам по черно и тръгнах да облепям маншона с изолир, като врвмвнно решение. Като го погледнах, видях че черния силикон с които го лепях преди около 2 седмици още си е на мястото, въпреки че от тогава съм минал към 350 -400 км включотелно по асвалт с висока скороат, както и по черен път с пясък и камъни.
    Та за момента силикона държи(от втория опит за лепене).,,

Коментар

Човек как имаш сърце не знам,аз на фронтерата целата предница без средната щанга и втулките я изковах за 3 часа с реглажа като и за това на стенд не съм ходил ,в домашни условия,та за един маншон, толкова ли не можеш да го смениш тоя маншон ,та требва да си правиш експерименти и евентуална смяна на каре в последствие,щото карето се скапва бързо зависи през какво и как ще минеш и колко ще караш ,а и не се знае кога ще видиш че "ремонтирания"маншон се е отворил ,аз сърце за такива работи нямам ,то все едно хирург да те пусне с незашита рана,ти си знаеш, обаче го прави ,освен ако не си експреиментираш !
      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Ще го сменя като му доиде времето. Закърпването е времвнно, щото трябваше да ходя до Гърция, а нямах времев да я карам на сервиз. Иначе маншоните ми ги сменят с една финия за около час...

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
          Иначе маншоните ми ги сменят с една финия за около час...
          Значи става доста бързо,-пиете две кафета и сте като "нов".
          Здравите (близко до оргиналните) маншони май не ставаха с бутилка от "кока кола"....

Коментар

Първоначално публикуван от petkov_bb Преглед на мнение
            Здравите (близко до оргиналните) маншони май не ставаха с бутилка от "кока кола"....
            Има си и добри неопренови маншони, вършат си работата.
            Всеки трети е шести

Коментар

Всичките маншони са ми такива неопренови. Трите са сменяни преди 3 години, като се обалужваше колата. Не са мръднали и са като нови...

Коментар

Да и аз карам с такива от 2 години и нямам проблеми,пък и да имам се сменяват точно за нула време наистина,а моите ги увъртам с кал доста,понякога е пълно между носачите,но с маншоните никакви проблеми.
                Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Лепил съм маншон на ленд ровър със полиеританов силикон преди 2 смени на масло на колата и държи. Излязохме на хард разходка и един клон успя да зачекне маншона лошо. Залепихме го докато дойде новият от англииско и след като доиде не се смени по ред ангажименти и причини. Вече от март месец и 18 000 км си седи така залепен без да мръдне така че зависи как и колко е бил скъсан. Също така как е обезмаслена повърхноста и дали му се е дало технологичното време на съхнене. Колата не се спира и не се жали никак (само на мен ми е жал за нея ,ама здрава излезе макар че е омразен фрилендър) и държи. Моето мнение е че щом е скъсан във сервизът колегите трябва да имат доблест да го заменят със друг равностоен а не да се лепи. Друга тема е ако ти влезе така кола и клиентът поради някаква причина желае да се направи тази интервенция.
                  о897ч87о3о

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X