Обява

Свий
Няма добавени обяви.

грешно зацепване на колело

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• грешно зацепване на колело

моля за помощ. днес свалих предно ляво колело на джипката за да сменя един иглен лагер там до карето където влиза в главината понеже тропаше много,
    след като го събрах забелязах че задно дясно колело с десен волан се завърта повече отколкото трябва и преплъзва с включено двойно предаване. Мисля че нещо не съм наместил по хъба за първи път разглобявам такова чудо моля за помощ за сега съм махнал едно зъбно колело в хъба понеже ме е страх да не се прецакат скоростите на асфалта. моля за малко помощ колата е SsangYong - Korando. Двойното се включва с копче. Благодаря предварително.
    Последно редактирано от korando1; 03-06-15, 23:32.

От: грешно зацепване на колело

Няма проблем!
    Парт тайм е!
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

как да се справя с проблема? моля ви помагайте всичко ми е от полза.

Коментар

Ако колата е "парт тайм" е нормално да приплъзва и е вредно да я караш с включено 4х4 на твърда настилка.
        http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=697
        http://www.offroad-bulgaria.com/show...E9%EC%F3%ED%E0
        Някъде из форума има много подробно обяснено какво е part-time и какво full-time 4x4 какви са разликите и тн.
        Опознай добре автомобила си, с какво е оборудван, кое за какво служи и кога е добре да се използва или да не се използва и няма да счупиш нищо.
        I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X