Здравейте колеги, направих основен ремонт на двигателя. Качнах го на жипката и ми показва 1,5 налягане. Съмнявам се в помпата, но се съмнявам и в редкуционния клапан, който него знам къде се намира. Моля за помощ
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ С налягането на маслотото на Волгов Двигател М-21
Свий
X
-
От: Помощ С налягането на маслотото на Волгов Двигател М-21
Мисълта ми е, че от втулките на разпределителния вал може да пада налягането.
То в тази държава вече и няма кой да ти ги направи, 26 години "прогрес"."Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
Коментар
-
нови датчици и показометри не те спасяват от глупости по инсталацията и лоши маси. Това с масите най-редовно става след ремонт. За да си наясно измери с механичен манометър.
Иначе няма нещо по този двигател което да не могат да то направят. Просто струва пари.
Коментар
-
Вечният оптимист!Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениенови датчици и показометри не те спасяват от глупости по инсталацията и лоши маси. Това с масите най-редовно става след ремонт. За да си наясно измери с механичен манометър.
Иначе няма нещо по този двигател което да не могат да то направят. Просто струва пари.
"Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
Коментар
-
Колеги ето и констатацията първо- както каза колегата с ирония за датчиците, единия показва 1; 1,5; 2,5- след като им направих сверка с механичния
второ проблема го реших като смених помпата. Като я отворих е било паднало част от лагера на коляновия вал преди ремонта и е направил белята, щото и цедката е била скъсана и в вкарала всякакви гадости в помпата, беше заседнал в отворено положения редукционния клапан, парче метал го беше заклинил. Благодаря за мненията и съветите
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар