Здравейте! Много искам да си купя бус 4х4 понеже да използвам фургона за спане като ходя на къмпинг, но бюджетът ми е много ограничен (около 2500- 3000), а единственият ми вариант като гледам е Уаз-а. Не разбирам от ремонтни дейности и не мога да отделям повече от 50 лв. освен за горивото. Дали ако случайно взема такъв автомобил ще намеря майстор в Пловдив. Кажете ми дали да реализирам желанието си или да се откажа. Извинявам се за тази тема която пуснах, но искам съвет от специалисти.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Да си купя ли Уаз Буханка?
Свий
X
-
От: Да си купя ли Уаз Буханка?
Първоначално публикуван от alienforce Преглед на мнениеНе разбирам от ремонтни дейности и не мога да отделям повече от 50 лв. освен за горивото.
Не е возило за любители.Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Я му кажете колко харчи тва нещо в горатаИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Горивото... по шосе 15-20л на 100км, бензин. Газта е подобно. За дълъг път карането е мазохизъм.
С пари и мерак може и от УАЗ да стане уникален кемпер, но ако искаш просто да купиш и да ползваш, виж някой друг бус, кемпер, или джип.Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеЯ му кажете колко харчи тва нещо в гората
Коментар
-
Първоначално публикуван от alienforce Преглед на мнение... Не разбирам от ремонтни дейности ...На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеКолкото всички.
Мисълта ми е че с тия пеесе лева е за никъдеИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от alienforce Преглед на мнениеЗдравейте! Много искам да си купя бус 4х4 понеже да използвам фургона за спане като ходя на къмпинг, но бюджетът ми е много ограничен (около 2500- 3000), а единственият ми вариант като гледам е Уаз-а. Не разбирам от ремонтни дейности и не мога да отделям повече от 50 лв. освен за горивото. Дали ако случайно взема такъв автомобил ще намеря майстор в Пловдив. Кажете ми дали да реализирам желанието си или да се откажа. Извинявам се за тази тема която пуснах, но искам съвет от специалисти.Nissan Terrano 2,7 TDI
Коментар
-
Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнениеДобави още около 1000 лв и ще вземеш доста приличен VW T4 Synhro. Забрави за тези съветски недоразумения.
Колегата Борко казва за WV Т4, ама Т4 (и като цяло синхро бусовете на WV) не са ли "асфалтови" и могат ли да се сравняват с Буханката по проходимост извън пътя?
Темата е интересна за мен, защото и аз си търсех подобно нещо, като при мен, освен финансовите съображения има значение и проходимостта извън пътя. Наясно съм, че ще се дават пари и долу-горе мога да си го позволя редовно и с неголеми суми.
Наясно съм за какво поддържане и дооправяне става дума, защото вече "изгорях" с една Рав 4-ка, без разбира се да я сравнявам с Буханката. Купих я м.10.2013г., предимно за асфалт, за 5800 и до момента ми "легна" като поддръжка на около 12 000, при това без да е боядисвана и кърпена и без да е правен някакъв тунинг по нея. Но не се оплаквам, колата ме радва като си я карам и си ме "слушка".
Коментар
-
Първоначално публикуван от bat_pesho Преглед на мнение... и аз си търсех подобно нещо, ....
Коментар
-
Не знам колко е проходим Т4, но веднъж ми събра очите такъв кемпер , като се измъкна сам от първа линия на къмпинг Градина, без помощта на трактор.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар