Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЗИМАТА-АНТИФРИЗ И ТЕЧНОСТ ЗА ЧИСТАЧКИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ЗИМАТА-АНТИФРИЗ И ТЕЧНОСТ ЗА ЧИСТАЧКИ

Не знам редно ли е тук да се пише,но като здрав потребител на антифриз и течност за чистачки,мога да Ви препоръчам продукти от производител,които ползвам от няколко години и са качествени и евтини.

Ако мястото на темата е тук ще продължа.
    P.S. - НЕ ВЗИМАМ ПРОЦЕНТ ОТ ОБОРОТА !!!
    Последно редактирано от adwokat; 08-11-07, 09:56.
    Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

До: ЗИМАТА-АНТИФРИЗ И ТЕЧНОСТ ЗА ЧИСТАЧКИ

Типа антифриз трябва да е описан в документацията на колата. Ако нямаш документация, потърси из форума линкове към такива документи. А течност за чистачки - сега е времето да се пробва във фризера. Друг тест в домашни условия не знам.
    Ооо извинявай - помислих, че питаш.
    Последно редактирано от velio; 08-11-07, 11:13. Причина: Неразбран пост.

Коментар

Мястото е в Горубляне.Преди центъра(посока околовръстното),в дясно.След 100-тина метра голяма порта в ляво.
      Последно редактирано от adwokat; 09-11-07, 21:49.
      Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
      NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Препоръчвам течност за чистачки Нигрин. Пише, че е австрийска. Купувам я от Практикер концентрат и съм доволен и от зимната и от лятната. За антифриз нямам мнение. В момента съм с някакво менте на Мегуин. Казвам че е менте не защото замръзва, а защото ми боядиса цялото казанче в синьо.
        Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

И антифриза, и течността за чистачки се пробват много лесно.
          Навсякъде, където имат рефлектометър!
          Може да се каже точната температура на замръзване!
          LZ1HKW
          Реглаж на преден и заден мост
          My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

С антифриз и течност за чистачки от грубляне си карам клите от 10 години и няма проблеми .
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
              И антифриза, и течността за чистачки се пробват много лесно.
              Навсякъде, където имат рефлектометър!
              Може да се каже точната температура на замръзване!
              А къде има рефлекотометър?
              Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
              Drag Grand Canyon Daily
              Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
              LZ1JYM

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
                Препоръчвам течност за чистачки Нигрин. Пише, че е австрийска. Купувам я от Практикер концентрат и съм доволен и от зимната и от лятната. За антифриз нямам мнение. В момента съм с някакво менте на Мегуин. Казвам че е менте не защото замръзва, а защото ми боядиса цялото казанче в синьо.
                Това лято бях с Нигрин и съм изключително доволен от лятната им течност.И качество и цена и не на последно място удобна опаковка(концентрат).Днес дори покрай снега си мислех дали нямат и зимна и ето че имат.Мятам се вднага.
                В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
                  А къде има рефлекотометър?
                  Напиши рефрактометър

във Гугъла и ще разбереш.
                  Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

работата ми е да произвеждам антифриз . не е лесно да го направиш лош а и контрола над пазара е сериозен. разлика между марките на практика няма . български фирми от които може да се пазарува без колебание са приста, мотокс ,полихим. цвета е само боя .не се получава от добавки .
                    течността за чистачки е спирт за горене и малко веро +вода .и луксозна опаковка за балъци.
                    двигателните масла ако не са пълна синтетика е достатъчно 15 w 40 4 sj. струва около 3.50 наливно .

Коментар

Ебаси тея от Шел и Кастрол кви са мошеници.Да ми вземат за кастрол по 33 лева литър а той да струва 3,5.десет пъти.не ти трябва кокаин идр.наливайте масло в луксозни опаковки и продавайте..Паднах.Колега не мнислиш ли,че ако е толкова просто всичко в България щеше да бачка пълначи на масло?Ти твоя антифриз защо не го продаваш по 7,5лв литъра а го даваш по три(говоря примерно),след като много хора си купуват от тия с готината опаковка.Губиш пари така.
                      В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Първоначално публикуван от луисву Преглед на мнение
                        течността за чистачки е спирт за горене и малко веро +вода .и луксозна опаковка за балъци.
                        За балъците не знам, ама като пръсна на стъклото от едни течности за чистачки ми става лошо от вонята на спирт за горене, пък от други, които също не замръзват, тази смрад я няма. Това от опаковката ли ще да е или от верото?
                        Последно редактирано от Чавдар (V93); 14-11-07, 14:27.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                          За балъците не знам, ама като пръсна на стъклото от едни течности на чистачки ми става лошо от вонята на спирт за горене, пък от други, които също не замръзват, тази смрад я няма. Това от опаковката ли ще да е или от верото?
                          Аз ползвам CarFill от бензиностанциите за зимна. Сега купих някаква от Shell, и мирише на дъвка (някакъв плодов аромат).

Но и при двете си личи че има спирт, особено CarFill-а мирише гадно.

Сподели моля те от къде/какво използваш. Отдавна си търся нещо свястно, но до сега не съм попадал на нещо кой-знае колко по-различно от горепосочените, и не заради цената. А някои даже и не си правят труда да слагат нищо друго освен спирт за горене и вода. Даже и на цвят е същата.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

купувайте си ЕТИЛОВ спирт и няма да ви мирише толкова лошо...
                            между другото, забранено е да се слага МЕТИЛОВ в т-стта за чистачки, обаче той е по-евтин...
                            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                              Не знам редно ли е тук да се пише,но като здрав потребител на антифриз и течност за чистачки,мога да Ви препоръчам продукти от производител,които ползвам от няколко години и са качествени и евтини.
                              Адвокате,винаги съм се чудил,като ти чета постовете,защо все използваш за емотикон Дяволче,което е ядосано
                              TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
                              Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
                              Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
                              Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X