Не знам редно ли е тук да се пише,но като здрав потребител на антифриз и течност за чистачки,мога да Ви препоръчам продукти от производител,които ползвам от няколко години и са качествени и евтини.
Ако мястото на темата е тук ще продължа.
P.S. - НЕ ВЗИМАМ ПРОЦЕНТ ОТ ОБОРОТА !!!
Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Типа антифриз трябва да е описан в документацията на колата. Ако нямаш документация, потърси из форума линкове към такива документи. А течност за чистачки - сега е времето да се пробва във фризера. Друг тест в домашни условия не знам.
Ооо извинявай - помислих, че питаш.
Последно редактирано от velio; 08-11-07, 11:13.
Причина: Неразбран пост.
Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Препоръчвам течност за чистачки Нигрин. Пише, че е австрийска. Купувам я от Практикер концентрат и съм доволен и от зимната и от лятната. За антифриз нямам мнение. В момента съм с някакво менте на Мегуин. Казвам че е менте не защото замръзва, а защото ми боядиса цялото казанче в синьо.
Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!
Препоръчвам течност за чистачки Нигрин. Пише, че е австрийска. Купувам я от Практикер концентрат и съм доволен и от зимната и от лятната. За антифриз нямам мнение. В момента съм с някакво менте на Мегуин. Казвам че е менте не защото замръзва, а защото ми боядиса цялото казанче в синьо.
Това лято бях с Нигрин и съм изключително доволен от лятната им течност.И качество и цена и не на последно място удобна опаковка(концентрат).Днес дори покрай снега си мислех дали нямат и зимна и ето че имат.Мятам се вднага.
В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
работата ми е да произвеждам антифриз . не е лесно да го направиш лош а и контрола над пазара е сериозен. разлика между марките на практика няма . български фирми от които може да се пазарува без колебание са приста, мотокс ,полихим. цвета е само боя .не се получава от добавки .
течността за чистачки е спирт за горене и малко веро +вода .и луксозна опаковка за балъци.
двигателните масла ако не са пълна синтетика е достатъчно 15 w 40 4 sj. струва около 3.50 наливно .
Ебаси тея от Шел и Кастрол кви са мошеници.Да ми вземат за кастрол по 33 лева литър а той да струва 3,5.десет пъти.не ти трябва кокаин идр.наливайте масло в луксозни опаковки и продавайте..Паднах.Колега не мнислиш ли,че ако е толкова просто всичко в България щеше да бачка пълначи на масло?Ти твоя антифриз защо не го продаваш по 7,5лв литъра а го даваш по три(говоря примерно),след като много хора си купуват от тия с готината опаковка.Губиш пари така.
В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
течността за чистачки е спирт за горене и малко веро +вода .и луксозна опаковка за балъци.
За балъците не знам, ама като пръсна на стъклото от едни течности за чистачки ми става лошо от вонята на спирт за горене, пък от други, които също не замръзват, тази смрад я няма. Това от опаковката ли ще да е или от верото?
Последно редактирано от Чавдар (V93); 14-11-07, 14:27.
За балъците не знам, ама като пръсна на стъклото от едни течности на чистачки ми става лошо от вонята на спирт за горене, пък от други, които също не замръзват, тази смрад я няма. Това от опаковката ли ще да е или от верото?
Аз ползвам CarFill от бензиностанциите за зимна. Сега купих някаква от Shell, и мирише на дъвка (някакъв плодов аромат).
Но и при двете си личи че има спирт, особено CarFill-а мирише гадно.
Сподели моля те от къде/какво използваш. Отдавна си търся нещо свястно, но до сега не съм попадал на нещо кой-знае колко по-различно от горепосочените, и не заради цената. А някои даже и не си правят труда да слагат нищо друго освен спирт за горене и вода. Даже и на цвят е същата.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
купувайте си ЕТИЛОВ спирт и няма да ви мирише толкова лошо...
между другото, забранено е да се слага МЕТИЛОВ в т-стта за чистачки, обаче той е по-евтин...
Не знам редно ли е тук да се пише,но като здрав потребител на антифриз и течност за чистачки,мога да Ви препоръчам продукти от производител,които ползвам от няколко години и са качествени и евтини.
Адвокате,винаги съм се чудил,като ти чета постовете,защо все използваш за емотикон Дяволче,което е ядосано
TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p. Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p. Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба
Коментар