Здравейте колеги, налага ми се да сменя съединителя на Теракана и намерих една много изгодна оферта на Master-auto. bg. Някой ползвал ли е услугите им, какви са впечатленията? Защото искат предварително плащане и да не стане "Чакай от умрял писмо". Предварително благадаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Питане относно интернет-търговец на авточасти?
Свий
X
-
От: Питане относно интернет доставчик?
100% го нямат наличен и за да го докарат искат предварително плащане, че не е евтин.
Но би било редно да е през Пейпал поне, че да можеш да ин нашокаш репите ако нещо стане.
Коментар
-
От: Питане относно интернет-търговец на авточасти?
Аз съм поръчвал от тях. Сприачни маркучи Bosch. Пращат ги от Франция, отнема малко над седмица да дойдат. Това което пристигна бяха спирачни маркучи TRW. Които също се продаваха на сайта им на половината на парите на Bosch-a. Нямали Bosch в наличност и пратили това като замяна. На сайта разбира се нямаше индикация че няма Bosch.Поддръжката отговори веднага. Върнах им пратката за тяхна сметка и си получих парите обратно. Но загубих 10 дена в чакане. Та ако има начин да се увериш предварително че ще получиш точно това което си поръчал действай. Иначе и ти може само да си загубиш времето.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар