Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем при паленето

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем при паленето

Отново става дума за chevrolet-а. Той е на бензин и на пропан-бутан. Когато е студен запалва от първият път но като стигне нормалната температура на работа и много рядко пали от първият път винаги от вторият стават нещата. Свещи, кабели още не съм сменял. Имам едно устройство което открива грешките в колата OBD II. Като го свързах ми излезе че катализатор 1 се е прецакал. Отидох в сервиз и ги изтърбушиха и 2-та катализатора и наистина бяха изпочупени, останаха само oxygen sensor-ите по ауспухните тръби и те работеха малко по бавно от нормалното (може би и те са за смяна). След това ми изписа че има проблем в някакъв датчик който се намира на throttle body и колата държеше 1500 оборота на място и стоеше така. Изключително е досадно това като не пали от първият път, защото на мен ми се налага доста често да я гася и паля. Също така като му се даде газ на празен ход и доста вода хвърка от ауспуха. Много ви моля помогнете.

От: Проблем при паленето

На бензин, на газ или и на двете трудно пали топла !

Коментар

Колата винаги пали на бензин и после превключва на газ. Не мога принудително да я накарам да запали на газ или поне не знам как става.

Коментар

Извинете моя грешка колата понякога и като е студена не иска да запали от първият път !

Коментар

Вземи смени първо свещите итогава пиши пак !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X